Stress scan

Deze opleiding bestaat uit individuele gesprekken met één-op-één training op maat van jouw scanresultaten

Bij PMO begrijpen we hoe stressvol het leven kan zijn, vooral in tijden van uitdagingen en veranderingen. Daarom hebben we dit uniek traject ontwikkeld dat draait om jouw welzijn en veerkracht. Wacht niet langer en geef het de aandacht die het verdient. Contacteer PMO voor een persoonlijke stress scan en ontdek hoe je jouw leven weer in balans brengt.


WIE, WAT, WAAR, WANNEER?

Onze interactieve face-to-face opleidingen met praktische oefeningen en een vleugje theorie zijn beschikbaar voor medewerkers en leidinggevenden.


HOE GAAN WE AAN DE SLAG? 

Onze PMO-trainer, Marc, neemt de tijd om naar jou te luisteren en jouw specifieke situatie te begrijpen. Tijdens het eerste gesprek gaan we dieper in op:

  • Hoe heb je de recente uitdagingen ervaren en hoe beïnvloeden ze jou?
  • Welke obstakels kom je tegen in je werk en persoonlijk leven?
  • Wat heeft de meeste impact op jou en hoe kunnen we hiermee omgaan?
  • Is er een verandering in de sfeer op het werk of thuis en hoe kun je hiermee omgaan?
  • Wat mis je momenteel en wat heb je nodig om je beter te voelen?


Van bewustwording naar actie

We nemen de tijd om stil te staan bij jouw gedachten, gevoelens en lichamelijke klachten. Ons doel is om te ontdekken hoe we jou kunnen ondersteunen en welke gedachten en gevoelens jou kunnen helpen. We geven je persoonlijke tips en tools om deze uitdagende tijd beter door te komen en je veerkracht te vergroten.


Individuele begeleiding: jouw weg naar balans

In het tweede gesprek kijken we naar specifieke tools die jou kunnen helpen om in balans te komen en te blijven. Je leert hoe je vanuit authenticiteit en vertrouwen jouw gedrag en gevoel kunt beïnvloeden. We oefenen enkele eenvoudige maar zeer effectieve technieken die je direct kunt toepassen.


Praktisch actieplan voor jouw welzijn

Samen stellen we een haalbaar en op maat gemaakt actieplan op, gericht op jouw interactie met klanten, collega's en gezinsleden. Onze aanpak is persoonlijk en gericht op duurzame groei en verbetering.


Video-verankering voor langdurig succes

Om jouw groei te verankeren, leggen we de besproken technieken en oefeningen vast op video. Deze persoonlijke opnames worden alleen gedeeld tussen jou en de trainer. Privacy en veiligheid zijn gegarandeerd.


Elke deelnemer ontvangt een individueel advies en een mini-training om gelukkiger te leven, niet alleen tijdens deze uitdagende periode, maar ook daarna. Bovendien krijg je een persoonlijk filmpje, afgestemd op jouw behoeften, zodat je het geleerde steeds kunt herzien en beluisteren. 

Onze stress expert

Deze training wordt gegeven door onze PMO stress expert, Marc Smits. Marc weet als geen ander wat stress met iemand kan doen, Met een diverse loopbaan als criminoloog, politiecommissaris en security manager bij een internationaal bedrijf. Genoeg ervaring om de juiste pijnpunten te kunnen vastpinnen en op te lossen met concrete hulpmiddelen. In zijn aanpak maakt hij mensen bewust dat ze steeds een keuze hebben en verantwoordelijk zijn voor hun eigen leven.

Interesse in deze training?

Contacteer ons via het contactformulier

Gerelateerde artikelen

2 mensen één ervan strees één ervan troost

Omgaan met stress

Een praktijkgerichte opleiding rond omgaan met stress op de winkelvloer voor leidinggevenden, vaste medewerkers en jobstudenten.
Man met baard aan tafel op achtergrond mensen

Persoonlijk groeitraject

Elke retailondernemer heeft unieke uitdagingen, vragen en groeimogelijkheden. Wij onderscheiden ons van andere opleidingsaanbieders omdat wij geloven in de kracht van persoonlijk maatwerk. 

Nog niet zeker?

Wil je jouw team laten groeien, maar twijfel je nog over de juiste strategie? Geen zorgen! Wij staan klaar om vrijblijvend met jou op de (digitale) koffie te komen en jouw kansen te bespreken.