Ontdek onze essentiële opleidingen voor het effectieve beheer van jouw winkel. Vergroot de rendabiliteit, waarborg voedselveiligheid en verminder winkeldiefstal met onze praktijkgerichte trainingen. 

Waarom Me & My shop?

Bij Me & My Shop begrijpen we hoe cruciaal effectief winkelbeheer is voor het succes van jouw zaak. Daarom bieden we essentiële opleidingen die zich richten op het vergroten van de rendabiliteit, waarborgen van voedselveiligheid en het verminderen van winkeldiefstal. Onze praktijkgerichte trainingen geven je de tools en kennis die je nodig hebt om jouw winkel naar een hoger niveau te tillen.

Onze Me & My shop opleidingen

Voedselveiligheid

Leer de essentiële principes van voedselveiligheid met onze HACCP-opleiding en krijgt FAVV-label ‘Uitstekend & de Smiley’.

Winkeldiefstal preventie

Bescherm je winkel tegen winkeldieven met onze praktijkgerichte opleiding voor zaakvoerders en personeel. Leer effectief om te gaan met de modus operandi van winkeldieven.

Rendabiliteit 

Leer de omzet en brutomarge van jouw winkel verbeteren met onze praktijkgerichte opleiding rendabiliteit. Analyseer en optimaliseer de cijfers, het assortiment en de winkelomgeving voor het gewenste resultaat.

Retailhotspots

Vergroot de aantrekkingskracht van je winkel zonder grote investeringen en creëer een vertrouwde en aangename winkelervaring door de winkelblindheid van het personeel aan te pakken.

Etikettering

Tijdens de nieuwe opleiding 'Etikettering' gaan we dieper in op de details van de wetgeving en meer specifiek de inhoud en (correcte) toepassing.

Stress scan


Bij PMO begrijpen we hoe stressvol het leven kan zijn, vooral in tijden van uitdagingen en veranderingen. Daarom hebben we dit uniek traject ontwikkeld dat draait om jouw welzijn en veerkracht.

Nog niet zeker?

Wil je jouw team laten groeien, maar twijfel je nog over de juiste strategie? Geen zorgen! Wij staan klaar om vrijblijvend met jou op de (digitale) koffie te komen en jouw kansen te bespreken.