Bij PMO helpen we jou om te groeien als ondernemer en om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Lees verder en ontdek hoe onze opleidingen jou kunnen ondersteunen bij het behalen van succes in de retailsector.

Waarom Me & Myself?

Als zaakvoerder investeren in je eigen ontwikkeling en welzijn loont! Onze praktijkgerichte opleidingen zijn speciaal ontworpen om je te helpen met het beheersen van stress, plezier te vinden in je werk en je energie te boosten. Dit resulteert in betere prestaties, een betere werksfeer en een hogere productiviteit voor jou en je team.

Onze Me & Myself
opleidingen

Omgaan met stress

Een praktijkgerichte opleiding rond omgaan met stress op de winkelvloer voor jou en het volledige team.

Boost je energie

De perfecte oplossing als je op zoek bent naar praktische tips en tricks om jouw energie op het werk te verbeteren. Verhoog je energiepeil en vergroot de productiviteit van je team. 

Plezier op het werk, werkt

Deze praktijkgerichte opleiding voor medewerkers en leidinggevenden bestaat uit praktische oefeningen, leuke tools en minimale theorie. Onze werkmethodologie is gebaseerd op het PMO Scan-Plan principe. 

Persoonlijk groeitraject 

Onze opleiding biedt een doelgerichte aanpak om duurzame groei te verwezenlijken, waarbij we zowel jou als het bedrijf onder de loep nemen. Met aandacht voor zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling op maat van jouw noden.

Nog niet zeker?

Wil je jouw team laten groeien, maar twijfel je nog over de juiste strategie? Geen zorgen! Wij staan klaar om vrijblijvend met jou op de (digitale) koffie te komen en jouw kansen te bespreken.

Ook interessant

Me &
My team

Versterk jouw team met op maat gemaakte trainingen. Van opleiding recruiteren, samenwerken tot omgaan met stress. 

Me &
My customer

Ontwikkel klantgerichte vaardigheden met onze resultaatgerichte trainingen gericht op service, verkoop en klantenrelatie.

Me &
My shop

Investeer in het beheer van jouw winkel met onze praktijkgerichte opleidingen rond rendabiliteit, voedselveiligheid en winkeldiefstalpreventie.