Omgaan met stress

Een praktijkgerichte opleiding rond omgaan met stress op de winkelvloer

Stress omzetten in positieve energie is een belangrijke skill voor jezelf en jouw medewerkers. Via onze praktijkgerichte opleiding leer je met stress effectief omgaan. Onze ervaren trainers geven concrete tips en tricks om stress te verminderen en je productiviteit te verhogen.


Wie, wat, waar, wanneer?

Deze interactieve opleiding is geschikt voor leidinggevenden, vaste medewerkers en jobstudenten in de retailsector. De duurtijd varieert van een halve tot een volledige dag, afhankelijk van het aantal deelnemers. We baseren ons op jouw eigen, herkenbare situaties op de winkelvloer.


Hoe gaan we aan de slag? 

Onze PMO expert, Marc Smits, gaat op zoek naar de concrete stressbronnen op het werk om ze onder controle te krijgen en op gepaste wijze te anticiperen.
We maken gebruik van innovatieve biofeedbackapparatuur om snel individuele stressbronnen te identificeren. Na het herkennen van de eigen stressbronnen werken we aan zelfsturing en vooruitgang, waarbij rust, evenwicht en veerkracht worden nagestreefd. Doordat de training op je eigen werkplek en met praktische voorbeelden uit je eigen leef- en werkwereld wordt gegeven, krijgen jouw medewerkers concrete tools waarmee ze direct aan de slag kunnen om hun stress onder controle te krijgen.

Onze stress expert

Deze training wordt gegeven door onze PMO stress expert, Marc Smits. Marc weet als geen ander wat stress met iemand kan doen, Met een diverse loopbaan als criminoloog, politiecommissaris en security manager bij een internationaal bedrijf. Genoeg ervaring om de juiste pijnpunten te kunnen vastpinnen en op te lossen met concrete hulpmiddelen. In zijn aanpak maakt hij mensen bewust dat ze steeds een keuze hebben en verantwoordelijk zijn voor hun eigen leven.

Interesse in deze training?

Contacteer ons via het contactformulier

Pak stress in je team vandaag nog aan!

Stress omzetten in positieve energie is een belangrijke skill voor jezelf en jouw medewerkers. 

Via onze praktijkgerichte opleiding leer je met stress effectief omgaan. 

Onze ervaren trainers geven concrete tips en tricks om stress te verminderen en je productiviteit te verhogen.

De reacties van onze medewerkers die de opleiding hebben gevolgd, waren unaniem positief: een leerrijk verhaal en een boeiende ervaring waar elke medewerker iets van opgestoken heeft. Deugddoend was ook hun blijken van waardering, dat zo’n opleiding helemaal voor hun welzijn wordt georganiseerd.
Dirk Claeys - zaakvoerder Spar Drongen

Nog niet zeker?

Wil je jouw team laten groeien, maar twijfel je nog over de juiste strategie? Geen zorgen! Wij staan klaar om vrijblijvend met jou op de (digitale) koffie te komen en jouw kansen te bespreken.