Me &

Bij Me & My Shop helpen we jou om jouw winkel optimaal te beheren met onze praktijkgerichte opleidingen. Leer alles over rendabiliteit, voedselveiligheid en winkeldiefstalpreventie om jouw zaak naar een hoger niveau te tillen.

Waarom Me & My customer?


Bij Me & My Customer geloven we in het empoweren van individuen en winkels door middel van onze uitgebreide en op maat gemaakte opleidingen. Onze trainingen zijn ontworpen om jouw klantgerichte vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren, waardoor je uitblinkt in service, verkoop en het opbouwen van sterke klantrelaties.

Onze Me & My customer
opleidingen

Authentiek klantvriendelijk zijn

Een praktijkgerichte opleiding rond klantvriendelijkheid op de winkelvloer voor jou en het volledige team.

Van Smile tot Smile

De opleiding focust op het aanreiken van competenties met het oog op een duurzame loopbaan in de snel veranderende retailsector.

Up- & cross selling

Wenst u uw omzet te verhogen door geen of minimale inspanningen/aanpassingen in je winkel? Hier leer je methodes die fantastisch werken voor bestaande klanten.

Verkoop 

Zeer interactieve opleiding met veel workshops, leuke oefeningen en minimale theorie om zo de kneepjes van verkoop onder de knie te krijgen. 

Geweldloze communicatie

Een opleiding voor iedereen die actief wil investeren in de kwaliteit van hun relaties en communicatie met collega’s en klanten.

Nog niet zeker?

Wil je jouw team laten groeien, maar twijfel je nog over de juiste strategie? Geen zorgen! Wij staan klaar om vrijblijvend met jou op de (digitale) koffie te komen en jouw kansen te bespreken.