Bij PMO helpen we jouw medewerkers om te groeien als sterk team. Lees verder en ontdek hoe onze op maat gemaakte opleidingen jou kunnen ondersteunen bij het behalen van succes in groepsverband wat leidt tot succes in jouw organisatie.

Waarom Me & My team?

Ontdek de kracht van onze retailopleidingen en versterk jouw team in werving, samenwerking en stressbeheersing. Met op maat gemaakte trainingen bevorderen we betere prestaties en creëren we een bloeiende werksfeer. Door te investeren in de groei van jouw team geef je hen de voorsprong die ze verdienen.

Onze Me & My team
opleidingen

Leiderschap 

Ontdek tijdens onze praktijkgerichte 2-daagse opleiding "Me & My Team" concrete instrumenten om het beste uit jouw winkelteam te halen, afgestemd op jouw winkelsituatie en de persoonlijke competenties van jouw medewerkers.

Rekruteren

Ontdek de kunst van het rekruteren in de retailsector met onze praktijkgerichte opleiding. Leer effectieve strategieën om het beste talent aan te trekken en succesvolle teams op te bouwen die de groei van jouw winkel stimuleren

Opgeven als stageplaats 


Geef jouw retailbedrijf een boost en bied gemotiveerde studenten een waardevolle stageplek en de kans om hun vaardigheden en passie voor retail te ontwikkelen.

Mentorship

Bied jouw retailervaring aan de volgende generatie medewerkers met de praktijkgerichte "winkelmentor" training erkend door de FOD Werk en het Sociaal Fonds.

Nog niet zeker?

Wil je jouw team laten groeien, maar twijfel je nog over de juiste strategie? Geen zorgen! Wij staan klaar om vrijblijvend met jou op de (digitale) koffie te komen en jouw kansen te bespreken.