Veelgestelde vragen

Ontdek hier de antwoorden over onze retailopleidingen

Duaal leren

Bij PMO cvba begrijpen we het belang van duaal leren voor de ontwikkeling van toekomstige retailprofessionals. Als uw winkel interesse heeft om een leerwerkplek te worden, staan wij klaar om u te begeleiden bij het proces en u te helpen aan de nodige voorwaarden te voldoen om een kwalitatieve leeromgeving te bieden. Neem contact op met ons.
Het leertraject bij duaal leren omvat zowel theoretisch leren op school als praktijkervaring in de winkel. Bij duaal leren sluiten de leerling, de onderneming en de school een overeenkomst. Welke overeenkomst dat is, hangt af van het systeem waarin de leerling de opleiding volgt en het aantal uren dat de leerling op de leerwerkplek doorbrengt.
Bij PMO cvba streven we naar de hoogste kwaliteit in Duaal Leren. We werken samen met ervaren trainers en coaches die uw leerlingen op professionele wijze begeleiden en de kwaliteit van het leertraject waarborgen.
Het onderwijssysteem waarbij studenten zowel op school studeren als praktijkervaring opdoen in een bedrijf. Ontdek meer over Duaal Leren.
Om als onderneming leerlingen te begeleiden in hun duaal leren traject moeten ze hiervoor erkend worden. Verder moet de onderneming verplicht een mentor aanstellen voor elke leerling binnen het bedrijf. Deze mentor en de trajectbegeleiding van de school zorgen voor de begeleiding van de leerling in kwestie. Wij bieden een zeer interessante mentoropleiding aan. Neem contact op met ons.

Voor het volledige informatiepakket rond Duaal Leren uit te leggen, staan wij met veel plezier voor je klaar. Neem contact op met ons.

Bij PMO cvba bieden we subsidies en financiële stimulansen, zoals de KMO-portefeuille, om deelname aan onze opleidingen nog toegankelijker te maken voor bedrijven. Elke aanvraag wordt individueel bekeken. Neem contact met ons op.

Opleidingen werkzoekenden

Als werkzoekende met interesse in de retailsector staan wij klaar om je te ondersteunen. Onze opleidingen richten zich op praktische vaardigheden en bieden jou de nodige kennis en ervaring om succesvol te zijn in de retail, zelfs als je geen eerdere ervaring heeft.
De duurtijd van onze opleidingen varieert en is afhankelijk van het specifieke programma en de inhoud ervan. Bekijk onze opleidingen.
Bij PMO cvba nemen we je mee in een realistische kijk op de dagelijkse taken en verantwoordelijkheden in de Retail. Onze opleidingen bieden inzicht in de dynamische en uitdagende werkomgeving van de Retailsector.
Onze opleidingen zijn gratis voor werkzoekenden die ingeschreven zijn bij VDAB. 
De Retailsector biedt diverse mogelijkheden, van kleine boetieks tot grote winkelketens. Onze opleidingen bereiden je voor op een breed scala aan Retailomgevingen, waardoor jij flexibel inzetbaar bent. Denk aan supermarkten, kledingzaken, bakkerijen, speelgoedwinkels, parfumerieën, drogisterijen, multimediawinkels, elektrowinkels, sportwinkels, doe-het-zelfzaken, tuincentra en hobbywinkels.
In de Retail zijn klantgerichtheid, communicatieve vaardigheden en teamspirit essentieel. Onze opleidingen besteden aandacht aan deze eigenschappen, zodat jij als werknemer klaar bent om aan deze verwachtingen te voldoen.
De retail biedt een breed scala aan functies, van verkoopmedewerkers tot managers en visual merchandisers. Onze opleidingen belichten de diverse carrièremogelijkheden, zodat u kunt ontdekken welke functie het beste bij u past.
Bij PMO cvba hebben we specifieke opleidingen die zijn afgestemd op de behoeften van werkzoekenden in de retailsector. Onze praktijkgerichte trainingen vergroten jouw kansen op een succesvolle loopbaan in de retail.

Opleidingen werkgevers

Wij begrijpen het belang van meetbare resultaten. Bij PMO cvba bieden we opvolging en evaluatie om de impact van onze opleidingen op jouw bedrijfsresultaten te meten en te optimaliseren. Neem contact met ons op.
Motivatie is essentieel voor het succes van een opleiding. Bij PMO cvba zorgen we voor boeiende en praktijkgerichte trainingen die uw werknemers stimuleren om actief deel te nemen en hun kennis en vaardigheden te vergroten. 
Onze opleidingsprijzen variëren afhankelijk van de specifieke behoeften en duur van de training. Bij PMO cvba bieden we transparante prijzen en kunnen we je een gedetailleerd kostenoverzicht geven voor de gewenste opleiding. Het is ook mogelijk dat je recht hebt op subsidies, neem contact met ons op hierover.
Onze opleidingen vinden plaats op jouw eigen werkvloer om zo de meest realistische praktijkoefeningen te kunnen waarborgen en om een herkenbare omgeving aan te bieden aan de deelnemers.
De duurtijd van onze opleidingen varieert en is afhankelijk van het specifieke programma en de inhoud ervan. Ontdek ons opleidingsaanbod.
Tijdens de opleiding worden de werknemers intensief begeleidt door één van onze experte vaktrainers maar onze ondersteuning stopt niet na de opleiding. Bij PMO cvba bieden we nazorg en opvolging om ervoor te zorgen dat uw werknemers de opgedane kennis en vaardigheden kunnen toepassen in hun dagelijkse werkzaamheden.
Bij PMO cvba hebben we een breed scala aan opleidingen voor de retailsector. We adviseren je graag welke opleidingen het meest relevant zijn voor jouw werknemers en bedrijfssituatie. Neem contact met ons op.

Taal

Wij begrijpen het belang van taalvaardigheid in de retailsector. Bij onze opleidingen voor werkzoekenden, is er taalondersteuning voorzien zodat deelnemers effectief kunnen communiceren met klanten en collega's.
Bij PMO cvba zorgen we voor praktische oefeningen en simulaties waarbij taalvaardigheid een essentiële rol speelt. Zo kunnen uw werknemers hun communicatieve vaardigheden verbeteren en toepassen in realistische situaties.

Facturatie

Bij PMO cvba bieden we subsidies en financiële stimulansen, zoals de KMO-portefeuille, om deelname aan onze opleidingen nog toegankelijker te maken voor bedrijven. Elke aanvraag wordt individueel bekeken. Neem contact met ons op.
Voor facturatie- en administratieve vragen staan we altijd klaar om u te helpen. U kunt eenvoudig een kopie van de factuur opvragen bij onze administratieve afdeling via info@pmocvba.be
Facturen worden bij PMO cvba elektronisch verstuurd naar het opgegeven facturatieadres.
De betalingstermijn voor onze facturen bedraagt standaard 30 dagen, tenzij anders overeengekomen.
We begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor gespreide betalingen te bespreken.

Subsidies

Bij PMO cvba bieden we subsidies en financiële stimulansen, zoals de KMO-portefeuille, om deelname aan onze opleidingen nog toegankelijker te maken voor bedrijven. Elke aanvraag wordt individueel bekeken. Neem contact met ons op.
Onze KMO-portefeuille experte Wendy heeft een handig overzicht gemaakt hiervoor. Heb je toch nog vragen, helpen we je graag verder via info@pmocvba.be.
Wij bieden ondersteuning bij het aanvragen van subsidies en zorgen we ervoor dat alle benodigde documenten correct worden ingevuld. Wij staan voor je klaar.
Je kan subsidies combineren met andere financieringsmogelijkheden, zoals de KMO-portefeuille, om de kosten van onze opleidingen te optimaliseren. Elke aanvraag wordt individueel bekeken. Neem contact op met ons.
Onze administratieve afdeling begeleidt jou bij alle administratieve stappen om de subsidie te ontvangen, zodat je jou kan richten op de opleiding zelf. Wij staan voor je klaar.
We bieden verschillende subsidies en financiële stimulansen, afhankelijk van de specifieke opleiding en jouw situatie. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare subsidies.

Annulatie

Als de opleiding door de trainer wordt geannuleerd door onvoorziene omstandigheden, zal er een nieuwe datum gezocht worden om de opleiding te laten doorgaan. Voor meer informatie, contacteer ons.

Niet gevonden wat je zoekt?

Stel je vraag via ons contactformulier of bel ons op, wij staan voor je klaar!