Wat is de KMO-Portefeuille?

Ben jij een ondernemer in Vlaanderen en wil je graag ondersteuning bij het ondernemen en innoveren? Dan is de KMO-Portefeuille jouw ideale partner! Deze laagdrempelige en interactieve webtoepassing biedt jaarlijkse subsidies van de Vlaamse overheid, zodat jij als ondernemer kunt groeien en excelleren.

Met de KMO-Portefeuille kun je subsidies ontvangen voor opleidingen en advies van geregistreerde dienstverleners. Dit betekent dat je toegang hebt tot professionele begeleiding en expertise om jouw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om trainingen voor je team of deskundig advies om innovatieve oplossingen te ontwikkelen, de KMO-Portefeuille staat voor je klaar.

Bij ons geloven we sterk in de kracht van de KMO-Portefeuille en daarom maken maar liefst 95% van onze klanten gebruik van dit waardevolle programma. Dankzij de subsidies kunnen zij hun bedrijf laten groeien en zich volledig focussen op hun core business.

Heb je nog vragen over de KMO-Portefeuille en hoe deze jou kan helpen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We hebben alvast een handige gids voor je gemaakt die je hieronder kan downloaden. Daarnaast staat ons team klaar om je te begeleiden en alle nodige informatie te verstrekken. Samen zorgen we ervoor dat jouw onderneming floreert en succesvol wordt dankzij de KMO-Portefeuille.

De KMO-Portefeuille flow in 5 stappen

Kmo flow

Nog hulp nodig?

Heb je nog vragen over de KMO-Portefeuille en hoe deze jou kan helpen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Gerelateerde artikelen