Wij helpen 
mensen groeien

Bij PMO bieden we volop kansen aan werkzoekenden in de retailsector. De opleidingen zijn toegankelijk voor iedereen, en gratis voor werkzoekenden. Samen vinden we de job die perfect past bij jouw kennis, ervaring en interesses.

Verkoop medewerker

Ontdek jouw talenten als algemeen winkelbediende en stoom je klaar voor een job in een diverse wereld van winkels.

Assistent winkelmanager

Ontwikkel jezelf en maak een succesvolle volgende carrièrestap met onze opleiding voor verkoopervaring en leidinggevende verantwoordelijkheden.

Verkoop modeartikelen

Ontdek jouw passie voor modeverkoop en start jouw bloeiende carrière in de bruisende wereld van fashion.

Duaal leren

Leer afwisselend in een onderneming én op school om je zo het best voor te bereiden op een job in de Retail met jouw talenten op de voorgrond.  
Jonge man met kaft

Dankzij jullie opleiding heb ik vast werk gevonden. Ik ben dankbaar voor de lessen die jullie gegeven hebben. Mijn zenuwen heb ik veel beter onder controle nu. Geen zenuwen meer achter de kassa.

Mohammed - Cursist 'verkoop medewerker'

Wij staan voor je klaar

Bij PMO begrijpen we dat elke werkzoekende uniek is. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding en op maat gemaakte opleidingen om jouw vaardigheden en kennis te vergroten.

Met veel passie voor de retailsector bieden we speciale trainingen die je een voorsprong geven in de competitieve arbeidsmarkt.

Wat ons onderscheidt, is onze actieve aanpak op de werkvloer. Hierdoor hebben we een diepgaand inzicht in wat werkgevers zoeken en vergroten we jouw kansen op succes.

Bij PMO bieden we erkende opleidingen die volledig aansluiten op jouw zoektocht naar een job in de retail.

Met de erkenning van VDAB ben je verzekerd van kwalitatieve opleidingen die jouw toekomst in de retailsector een stevige boost geven.

Daarnaast investeren we samen met ESF in jouw groei en ontwikkeling, zodat je vol vertrouwen de retailwereld tegemoet kunt treden.