De Veerkrachtbox

Een op maat gemaakte opleiding rond veerkracht bij personeel

WAT?

De Veerkrachtbox wordt ingezet om retailmedewerkers in het bijzonder op een heel laagdrempelige manier te helpen omgaan met stress en meer veerkracht te tonen. 

VOOR WIE?

Leidinggevenden, vaste medewerkers en jobstudenten.

WAAR EN WANNEER?

Deze interactieve opleiding wordt bij voorkeur op de winkelvloer gegeven en duurt een halve of een volledige dag (afhankelijk van het aantal deelnemers).

We vertrekken van de eigen, herkenbare situaties op de winkelvloer. Met nieuwe inzichten en bewuster van het beslissingsproces van de klant, kunnen de deelnemers na de training positiever en constructiever met verschillende soorten klanten omgaan.

HOE?

We werken in kleine groepjes van maximaal zes personen. Maar dan nog is er een drempel om persoonlijke dingen te delen. Het thema is immers heel kwetsbaar: waar loop je tegenaan? Waar krijg je stress van? Het innovatieve aan de opleiding is dat ze hun verhaal eigenlijk ‘tegen’ de box vertellen.

De Veerkrachtbox vertrekt dus echt vanuit de deelnemers zelf. “Het is niet zo dat er één vast stramien in de opleiding zit en iedereen door datzelfde bad gaat. Alle deelnemers gaan op een andere manier aan de slag met de aangereikte tools…..

DOOR WIE?

Onze PMO trainers met jarenlange trainingervaring alsook faciliteren en coaching zorgen er voor dat zij de ideale pedagogische competenties heeft om van iedere training en coaching een boeiende en rijke leerervaring te maken. Hun betrokkenheid, snel verbinden met mensen en intunen op de individuele noden van elk deelnemer zijn hun grootste troeven . Hun ervaring als trainer bewezen ze tot nu toe zowel binnen kleine KMO’s als bij grote retailers.

esf logo cropped

Gerelateerde artikelen

Interesse in deze opleiding?

Nog vragen of wil je weten of deze opleiding iets is voor jouw team? Wij staan voor je klaar!