Leiderschap

Een praktijkgerichte 2-daagse opleiding 'Me & My Team' om het beste uit jouw team te halen

Deze praktijkgerichte 2-daagse opleiding “Me & My Team” reikt al wie leiding geeft in de winkelsector concrete instrumenten aan om, in functie van uw winkelsituatie en de persoonlijke competenties van uw medewerkers, het beste uit uw team te halen.

VOOR WIE?

Leidinggevenden in de retailsector.

WAT?

Zeer interactieve opleiding met veel workshops, leuke oefeningen en minimale theorie.

Gebruikmakend van eigen, herkenbare situaties, zal je zelf heel snel zaken onder de knie krijgen en daadwerkelijk kunnen toepassen in je eigen winkelomgeving.

HOE?

Tijdens de groepssessie gaan we dieper in op het stimuleren, motiveren en coachen van een winkelteam. Onze gespecialiseerde trainer werkt volgens een methodiek, waarbij een actieve en participatieve deelname centraal staat. U leert er uw team beter aan te sturen en zo te werken aan meer arbeidstevredenheid, klantvriendelijkheid en een beter verkoopresultaat.

Deze 2-daagse training kan verder uitgediept worden door middel van coaching/training op de winkelvloer.

DOOR WIE?

  • Jo Vermeylen werkt al jaren als freelance docent voor PMO.
    Jo Vermeylen was na het behalen van het diploma van geaggregeerde in de lichamelijke opvoeding tien jaar lang actief bij NIKE (nationaal en internationaal).
    Als manager van het EKIN- en Speciality-SALES team was hij verantwoordelijk voor de aanwerving, de opleiding, de training en de begeleiding van een succesvol team. Daarna specialiseerde hij zich in een ruimere waaier van moderne opleidingstechnieken en wist als leider en begeleider in een aantal bedrijfsopleidingen successen te boeken.