WInkeldiefstal preventie

WAT?

Winkeldiefstal pleegt op een zeer directe manier een aanslag op de marge van de winkelier. De derving door winkeldiefstal bedraagt in België gemiddeld 1% – 1,5% van de omzet (afhankelijk van locatie, sector, preventiemaatregelen,…). Deze praktijkgerichte opleiding sensibiliseert over de modus operandi van winkeldieven en hoe de zaakvoerder en het personeel er zich tegen kunnen wapenen.’

VOOR WIE?

Zaakvoerders en personeel werkzaam in de retailsector..

WAAR EN WANNEER?

De begeleiding & opleiding duurt 2 halve dagen en vindt plaats in de winkel zelf op een moment dat de zaakvoerder zelf verkiest (kan tijdens openingsuren)

HOE?

Onze opleiding vertrekt vanuit preventie en legt niet de focus op repressie. Het is belangrijk de medewerkers een attitude aan te leren die diefstal ontradend werkt waarbij het commercieel belang niet wordt vergeten. Communicatie is cruciaal en daar zal veel aandacht aan besteed worden.

DOOR WIE?

Onze trainers én moeder en zoon Liesbet Vanhamme en Sasso Sartori hebben gezamenlijk een rijke werkervaring in de retailsector en staan klaar om praktische tips mee te geven aan de ondernemers.