Voedselveiligheid

Ontdek onze HACCP-opleiding voor zaakvoerders en personeel van supermarkten en voedingsspeciaalzaken

Wij begeleiden je bij het opstellen en opvolgen van een wettelijk verplicht HACCP autocontrolesysteem. Bereid je voor op de validatie van het systeem en ontvang het FAVV-label 'Uitstekend + Smiley' met slechts ¼ van de jaarlijkse FAVV-heffing.


WIE, WAT, WAAR, WANNEER?

De begeleiding en opleiding duren een halve dag en vinden plaats in je eigen winkel, op een moment dat jou het beste uitkomt, zelfs tijdens openingsuren. Investeer vandaag nog in voedselveiligheid en kwaliteit voor jouw zaak.


HOE GAAN WE AAN DE SLAG?


Ontvang stapsgewijze begeleiding en praktijkgerichte '1 on 1' coaching gedurende een halve dag. Onze adviseurs, Veronique Bert en Ann Wayenberg, staan het hele jaar door klaar om al jouw vragen te beantwoorden, inclusief nieuwe wetgeving, en helpen persoonlijk bij problemen met FAVV controles of audits door erkende controleorganisaties. Bereid je winkel voor op succes en blijf altijd ondersteund met onze expertise.

Onze voedselveiligheid experte: Veronique Bert 

Veronique is samen met Ann experte in HACCP en voedselveiligheid. 

Ze is een deskundige in autocontrole en voedselveiligheid met 30 jaar ervaring. Ze biedt professioneel advies aan zaakvoerders en hun personeel en heeft uitgebreide contacten met overheidsinstanties voor de opvolging en bespreking van de huidige en nieuwe wetgeving, inclusief een mandaat in het Raadgevend comité FAVV. 

Onze voedselveiligheid experte: An Wayenberg 

Ann is samen met Veronique experte in HACCP en voedselveiligheid. 

Ze biedt professioneel advies en ondersteuning voor uw winkel of voedingsbedrijf. Haar eenvoudige en begrijpelijke aanpak zorgt ervoor dat uw team effectief kan bijdragen aan voedselveiligheid en klanttevredenheid.

Interesse in deze training?

Contacteer ons via het contactformulier
Boost je voedselveiligheid in je winkel

Ontwikkel essentiële vaardigheden voor voedselveiligheid en leer de basisregels en wetgeving toepassen om een veilig product af te leveren in uw onderneming. Ontvang professioneel advies en praktische begeleiding om persoonlijke en algemene hygiëne, temperatuurcontrole, reinigings- en ontsmettingsplannen, traceerbaarheid, etikettering en allergenen correct toe te passen.
Bedankt voor jullie hulp om aan deze audit/opleiding te beginnen. Uit ervaring weet ik nu wel dat dit de moeilijkste stap is. Je beseft ergens wel dat je goed bezig bent, maar de angst om hierop afgestraft te worden bestaat toch wel. En als ondernemer ben je hier toch voor bevreesd. Ook bedankt voor de verdere samenwerking tijdens het ganse proces.
Chris Verwimp - Zaakvoerder Spar Nijlen

Nog niet zeker?

Wil je jouw team laten groeien, maar twijfel je nog over de juiste strategie? Geen zorgen! Wij staan klaar om vrijblijvend met jou op de (digitale) koffie te komen en jouw kansen te bespreken.