Mentorship

WAT? 

PMOcvba ontwikkelde een 1-daagse training “winkelmentor”, erkend door de FOD Werk en het Sociaal Fonds, waarin – naast de basistheorie – vooral gewerkt wordt met praktijkgerichte workshops gekoppeld aan actuele winkelsituaties.

VOOR WIE? 

Werknemers in de retailsector die hun jarenlange ervaring willen doorgeven aan jonge en/of nieuwe medewerkers.

WAAR EN WANNEER? 

De opleiding gaat bij voorkeur door op het winkelpunt. Na het intakegesprek door onze PMO trainer gaan we aan de slag met uw medewerkers. Zij volgen 1 dag opleiding.

Na een periode van enkele weken kan er optioneel een opvolgingsdag (coaching) georganiseerd worden.

HOE? 

De opleiding is opgebouwd rond 4 pijlers

  1. communicatie: hoe effectief communiceren als mentor
  2. coachen en groeien: het geloof in de “coachee”
  3. observeren en noteren: notities bijhouden en opvolgen
  4. opleidingsplan opstellen

DOOR WIE? 

Onze trainer,  Rudy Begas, heeft een rijke werkervaring in de retailsector. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij de ideale pedagogische vaardigheden om iedere training weer tot een aangename en rijke leerervaring te maken. Zijn betrokkenheid en know how vormen zijn grootste troef en zijn vaardigheid als trainer heeft hij tot nu toe bewezen zowel binnen kleine KMO’s als grote retailers.

CONTACT

wendy.labie@pmocvba.be – 02 212 26 51

Gisteren zeer leerrijke dag gehad.
Ik heb me op geen enkel moment verveeld.
Hoe leer je de juiste vragen stellen? Ik merkte tijdens het rollenspel dat we daar nog heel wat in tekort schieten. We ontdekken nu een managementstijl die totaal anders is dan de onze. Ik bedoel hiermee dat de mensen meer en meer zelf verantwoordelijkheden moeten leren opnemen. Nu is er nog teveel een ‘wat moet ik doen?’ houding. Alvast bedankt dat ik dit heb mogen volgen.

Medewerker GuyAlvo Tessenderlo