Trainer marc smits

Marc Smits

Met expertise in het omgaan met emoties, stress, communicatie, telefoonhandeling en het begeleiden van teams in transitie, brengt Marc een schat aan kennis en ervaring naar jouw organisatie.

Ontdek de Expertise van Marc: Versterk Jouw Team met Vitaliteit en Effectieve Communicatie!

Met een indrukwekkende achtergrond in diverse managementfuncties, heeft Marc zijn passie gevonden als ervaren trainer in het coachen en opleiden van mensen op verschillende gebieden.

In zijn visie is het inspireren van mensen om zich bewust te worden van hun potentieel en verantwoordelijkheid voor hun prestaties essentieel. Als medewerkers in een winkelomgeving worden we dagelijks geconfronteerd met diverse verwachtingen en gedragingen van klanten en collega's. De uitdaging is om onder alle omstandigheden de klant te voorzien van de best mogelijke service.

Echter, ons lichaam is nog steeds geprogrammeerd om te overleven in de wilde natuur, wat soms leidt tot stressreacties in een moderne winkelomgeving. Dit kan resulteren in inefficiënte reacties naar klanten of collega's, wat de productiviteit en klanttevredenheid kan beïnvloeden. Medewerkers die stress ervaren, worden vaker ziek en presteren minder effectief.

Ongeacht de sector waarin je actief bent, zijn gemotiveerde medewerkers met een vitale uitstraling en effectieve communicatievaardigheden van onschatbare waarde voor het stimuleren van klantentrouw. Marc's begeleiding zal jouw team voorzien van de tools om kalm te blijven bij uitdagende situaties en contact te behouden met alle soorten klanten.

Ontdek hoe Marc Smits jou en je team kan helpen om vitaliteit, effectieve communicatie en klantentrouw te versterken. Investeer in het welzijn en succes van jouw team met de expertise van Marc.

Ontdek ons aanbod

Me &
Myself

Groei met opleidingen gericht op jou, als zaakvoerder, in de onderneming. Van stressmanagement tot het boosten van je energie.

Me &
My team

Versterk jouw team met op maat gemaakte trainingen. Van opleiding recruiteren, samenwerken tot omgaan met stress. 

Me &
My customer

Ontwikkel klantgerichte vaardigheden met onze resultaatgerichte trainingen gericht op service, verkoop en klantenrelatie.

Me &
My shop

Investeer in het beheer van jouw winkel met onze praktijkgerichte opleidingen rond rendabiliteit, voedselveiligheid en winkeldiefstalpreventie.