Trainer Dominique Monami

Dominique Monami

Haar expertise omvat thema's als "Boost Your Energy," "Stress Management," en "Burnout Preventie."  Tijdens haar interactieve sessies deelt Dominique persoonlijke ervaringen en biedt ze praktische tips en tricks die je meteen kunt toepassen in jouw dagelijkse leven.

Dominique Monami, een ware icoon in de tenniswereld van de jaren 90, is niet alleen bekend om haar sportieve prestaties, maar ook om haar positieve attitude, ijzersterk karakter en ongeëvenaarde gedrevenheid. Na een glansrijke carrière in het tennis, heeft Dominique zich al velen jaren toegewijd aan het delen van haar kennis en ervaring als mental coach in zowel de bedrijfs- als sportwereld.

Met haar rijke tenniscarrière als inspiratiebron, biedt Dominique inzichten en concrete tips om jouw energie efficiënter te benutten. Haar expertise omvat thema's als "Boost Your Energy," "Stress Management," en "Burnout Preventie." Door bewustzijn te creëren over het effectief omgaan met energie, helpt Dominique mensen om meer energie uit te stralen in zowel hun professionele als persoonlijke leven.

Tijdens haar interactieve sessies deelt Dominique persoonlijke ervaringen en biedt ze praktische tips en tricks die je meteen kunt toepassen in jouw dagelijkse leven. Of je nu op zoek bent naar meer energie, beter stressmanagement, of het voorkomen van burnout, Dominique's begeleiding zal je helpen om jouw volledige potentieel te bereiken.

Wacht niet langer en ontdek de kracht van Dominique's coaching. Laat je inspireren door haar unieke inzichten en til jouw energieniveau naar nieuwe hoogtes. Boost jouw energie en sta sterker dan ooit in het leven.

Ontdek ons aanbod

Me &
Myself

Groei met opleidingen gericht op jou, als zaakvoerder, in de onderneming. Van stressmanagement tot het boosten van je energie.

Me &
My team

Versterk jouw team met op maat gemaakte trainingen. Van opleiding recruiteren, samenwerken tot omgaan met stress. 

Me &
My customer

Ontwikkel klantgerichte vaardigheden met onze resultaatgerichte trainingen gericht op service, verkoop en klantenrelatie.

Me &
My shop

Investeer in het beheer van jouw winkel met onze praktijkgerichte opleidingen rond rendabiliteit, voedselveiligheid en winkeldiefstalpreventie.