Boost je energie

Een praktijkgerichte opleiding hoe je efficiënter kunt omgaan met je eigen energie, zowel op de werkvloer als privé, voor winkelpersoneel en leidinggevenden.

Leer hoe je efficiënt omgaat met je energie op de werkvloer en in je persoonlijke leven tijdens de interactieve sessies. Onze ervaren trainers geven concrete tips en tricks die je direct kunt toepassen om je energiepeil te verhogen en je prestaties te verbeteren. Ontdek hoe je jezelf en je team kunt motiveren voor een productieve en energieke werkdag.


Wie, wat, waar, wanneer?

Deze praktijkgerichte opleiding is medewerkers en leidinggevenden. Ontdek hoe je efficiënter kunt omgaan met je eigen energie, zowel op de werkvloer als privé, met concrete tips en tricks gebaseerd op ervaring uit het terrein. De interactieve sessie duurt 1u30 en vindt plaats in kleine groepen van 2 tot 3 personen in je winkel. 


Hoe gaan we aan de slag? 

Samen met onze experte, Dominique Monami, ontdek je hoe je jouw kwaliteiten kunt ontwikkelen voor een efficiënter werkproces. Creëer bewustwording onder jouw medewerkers over groeimogelijkheden en ontwikkelingsgebieden. Leer de verschillen tussen mentale/emotionele en fysieke energie begrijpen en hoe ze interageren met ons lichaam. Geef je energiepeil een krachtige boost en leer meer over de 7 energiebronnen die je energie geven en nemen. Meet je huidige energieniveau met een energy audit en zet direct acties in gang om meer energie te genereren met een concreet actieplan.

Onze energie expert

Onze energie expert Dominique Monami kent als geen ander, als eerste Belgische vrouw in de wereld TOP 10 van tennis, de kracht van een positieve attitude, een ijzersterk karakter en gedrevenheid. 

Met meer dan 14 jaar ervaring als mental coach in zowel de bedrijfs- als sportwereld, deelt Dominique concrete tips en tricks die je direct kunt toepassen in zowel je professionele als persoonlijke leven. 

Interesse in deze training?

Contacteer ons via het contactformulier
Boost je energie vandaag nog! 

Haal het maximale uit jezelf met onze praktijkgerichte opleiding!

Leer hoe je efficiënt omgaat met je energie op de werkvloer en in je persoonlijke leven.

Onze ervaren trainers geven concrete tips en tricks die je direct kunt toepassen om je energiepeil te verhogen en je prestaties te verbeteren.

Gerelateerde artikelen

2 mensen één ervan strees één ervan troost

Omgaan met stress

Een praktijkgerichte opleiding rond omgaan met stress op de winkelvloer voor leidinggevenden, vaste medewerkers en jobstudenten.

Nog niet zeker?

Wil je jouw team laten groeien, maar twijfel je nog over de juiste strategie? Geen zorgen! Wij staan klaar om vrijblijvend met jou op de (digitale) koffie te komen en jouw kansen te bespreken.