De competentiecheck

Haal meer uit je medewerkers en groei je onderneming

Competente medewerkers, met de juiste kwaliteiten en mentaliteit, zijn cruciaal in de retail, waar het rechtstreekse contact tussen medewerkers en klanten prominent aanwezig is. Al spelen evengoed achter de schermen van de publieke werkvloer de competenties en talenten van medewerkers een cruciale rol.

Wil jij je zaak versterken door extra in te zetten op de talenten van jouw medewerkers? Dan is ons traject 'Competentiegedreven ondernemen' (Competentiechecks), met de steun van het Europees Sociaal Fonds (ESF) iets voor jou!

Dankzij de steun van het Europees Sociaal Fonds is dit traject voor jou helemaal gratis.

Logo Gefinancierd EU

Dit is wat we voor jou doen

  • We leren jou met een andere bril kijken naar de talenten van je medewerkers. Wellicht hebben zij talenten die je nog niet of te weinig hebt opgemerkt, of die je in elk geval nog niet optimaal hebt naar boven gebracht, ten dienste van jouw zaak. Wij leren jou om talent te spotten.
  • Onze trainers vertrekken vanuit een individuele sterkte-scan van jou als ondernemer en van al je huidige medewerkers om zo hun kwaliteiten en talenten te ontdekken.
  • We reiken jou en jouw leidinggevenden een tool aan om een gedetailleerd zicht te krijgen op het bestaande samenspel van talenten op jouw werkvloer in combinatie met hun aanwezige competenties.
  • Het resultaat wordt een plan van aanpak, zowel op niveau van de medewerkers als op organisatieniveau, om talenten binnen jouw team te omarmen en deze te koppelen aan bestaande functies en competenties.
  • Het plan van aanpak wordt jouw wegwijzer in het competentiegedreven ondernemerschap.
  • We evalueren het lopende traject regelmatig waarbij jouw feedback en die van je medewerkers van cruciaal belang is.

Ook interesse in de Competentiecheck?

Groei het talent van jouw team.

Gerelateerde artikelen