Trainer Yvan Dierckxsens

Yvan Dierckxsens

Ervaren PMO trainer in het opleiden, coachen en inspireren van winkelpersoneel naar een hoger engagement. Zijn expertise ligt in motivatie, plezier op het werk en de kunst van het geven en krijgen van feedback.

De expertise van Yvan omvat drie cruciale werkdomeinen

  1. Motivatie: Leer hoe je jezelf en je medewerkers effectief kunt motiveren voor betere prestaties.
  2. Plezier op het werk, werkt: Ontdek hoe je het werkplezier van je medewerkers vergroot voor een hogere klantentevredenheid en een lager personeelsverloop.
  3. De kunst van feedback: Leer hoe je op een constructieve manier feedback geeft en ontvangt voor maximale performantie en efficiëntie op de werkvloer.


Wat maakt Yvan uniek? 

Zijn jarenlange ervaring als succesvolle manager op het veld en zijn creatieve aanpak inspireren mensen om concrete oplossingen te vinden. Yvan heeft zijn bedrijf maar liefst vijf keer in de top 10 van de beste werkgevers van België geplaatst.


Zijn visie over personeel in retail

Onderzoeken hebben aangetoond dat motivatie en werkplezier van jouw medewerkers een aanzienlijke impact hebben op dienstverlening, klantentevredenheid, innovatie, omzetgroei, en de vermindering van directe en indirecte kosten zoals absenteïsme en stress. Ze zijn ook van invloed op de retentie van jouw medewerkers. Maar hoe kunt je precies motivatie en plezier op het werk stimuleren, wat niet alleen jouw rentabiliteit ten goede komt, maar ook de uitstraling van jouw winkel?

Het vormen van een hecht team waarin collega's elkaar helpen en zich samen inzetten zonder tijd te verspillen aan geroddel, is een van de uitdagingen. Daarnaast is het essentieel om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers elke dag met een oprechte glimlach naar het werk komen.

Na het voeren van meer dan 500 individuele pleziergesprekken in de retail, hebben medewerkers en winkelverantwoordelijken hem de sleutels gegeven om met plezier en rendement te werken. Een van de sleutels tot een hoger engagement is de kracht van positieve feedback. Zijn motto luidt: "Geef iemand een pluim en hij krijgt vleugels". Dit krachtige en kosteloze recept is waar veel medewerkers in de retail naar verlangen.

Dankzij Yvan en PMO zorgen we ervoor dat jouw winkel sterke vleugels krijgt. Gemotiveerde medewerkers zijn het kapitaal van jouw winkel en de garantie voor tevreden klanten die steeds terugkeren.

Blog posts van Yvan

Ontdek ons aanbod

Me &
Myself

Groei met opleidingen gericht op jou, als zaakvoerder, in de onderneming. Van stressmanagement tot het boosten van je energie.

Me &
My team

Versterk jouw team met op maat gemaakte trainingen. Van opleiding recruiteren, samenwerken tot omgaan met stress. 

Me &
My customer

Ontwikkel klantgerichte vaardigheden met onze resultaatgerichte trainingen gericht op service, verkoop en klantenrelatie.

Me &
My shop

Investeer in het beheer van jouw winkel met onze praktijkgerichte opleidingen rond rendabiliteit, voedselveiligheid en winkeldiefstalpreventie.