Team Veronique Bert

Veronique Bert

Bij Veronique staat voedselveiligheid hoog in het vaandel. Ze helpt je graag om ervoor te zorgen dat jouw onderneming voldoet aan alle vereisten en dat je met vertrouwen verse voeding kunt behandelen, verhandelen en bewerken. Kies voor Veronique's expertise en maak voedselveiligheid een gedeelde verantwoordelijkheid binnen jouw bedrijf.

Maak Kennis met Veronique Bert - Jouw Expert in Voedselveiligheid

Ben je actief in de voedingsindustrie en zoek je advies en begeleiding op het gebied van autocontrole en voedselveiligheid? Veronique is hier om je te helpen! Met meer dan 30 jaar ervaring als dienstchef kwaliteit voor een supermarktketen en als adviseur voedselveiligheid binnen PMO, heeft Veronique uitgebreide kennis en expertise opgebouwd om zaakvoerders en hun personeel te ondersteunen in deze cruciale domeinen.


Waarom kiezen voor Veronique's begeleiding?

  1. Brede ervaring: als coördinator en adviseur op het gebied van autocontrole en voedselveiligheid, kan Veronique een breed scala aan diensten aanbieden om ervoor te zorgen dat jouw onderneming voldoet aan de wettelijke vereisten en de hoogste normen van voedselveiligheid handhaaft.
  2. Contacten met overheidsinstanties: met haar mandaat in het Raadgevend Comité van FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen), heeft Veronique een uitgebreid netwerk van contacten met overheidsinstanties om op de hoogte te blijven van de huidige en nieuwe wetgeving op het gebied van voedselveiligheid.
  3. Eenvoudige toelichting: Veronique begrijpt dat voedselveiligheid een gedeelde verantwoordelijkheid is. Tijdens de adviesverlening legt ze op een begrijpelijke wijze uit welke minimale verantwoordelijkheden je hebt als ondernemer en hoe deze in de praktijk moeten worden toegepast.
  4. Op maat gemaakt advies: elk bedrijf heeft unieke uitdagingen op het gebied van voedselveiligheid. Veronique biedt advies op maat dat is afgestemd op de specifieke behoeften en situatie van jouw onderneming.

Ontdek ons aanbod

Me &
Myself

Groei met opleidingen gericht op jou, als zaakvoerder, in de onderneming. Van stressmanagement tot het boosten van je energie.

Me &
My team

Versterk jouw team met op maat gemaakte trainingen. Van opleiding recruiteren, samenwerken tot omgaan met stress. 

Me &
My customer

Ontwikkel klantgerichte vaardigheden met onze resultaatgerichte trainingen gericht op service, verkoop en klantenrelatie.

Me &
My shop

Investeer in het beheer van jouw winkel met onze praktijkgerichte opleidingen rond rendabiliteit, voedselveiligheid en winkeldiefstalpreventie.