Trainer Steven Saenen

Steven Saenen

Steven heeft een passie voor het opleiden en coachen van winkelpersoneel, werkzoekenden en leerkrachten. Zijn werkgebied omvat verkoop, klantvriendelijkheid, retail hotspots (actieve en passieve winkelbeleving) en de integratie van nieuwe technologie in de retail.

Ontdek de Expertise van Steven: Versterk Jouw Retail Beleving en Verhoog Je Omzet!

Met zijn co-auteurschap bij Van In voor de uitgave 'Me & Company' voor de TSO-richting 'Verkoop' (2de & 3de graad), heeft Steven zich bewezen als een expert in de retailsector.

Zijn moto is duidelijk: "Great people serving great people!" Voor Steven draait retail om meer dan alleen producten verkopen. Een winkel moet een inspirerende, verleidelijke en ontspannende omgeving creëren. En het personeel in de winkel speelt hierin een cruciale rol. Ze moeten niet alleen verkopen, maar ook oplossingen bieden, creatief zijn in hun werk en altijd streven naar een positieve klantbeleving.

RetailHotSpots, het concept van Steven, is gebaseerd op het idee dat winkelen een unieke ervaring moet zijn, waar klanten met plezier terugkeren. Deze aanpak is niet alleen een trend, maar ook een doeltreffend wapen tegen de concurrentie. Het vergroot niet alleen de klanttevredenheid, maar zorgt ook voor meer werkplezier voor het winkelpersoneel.

Ongeacht de sector waarin je actief bent, of het nu mode, voeding, DIY of andere retailgebieden zijn, RetailHotSpots helpt jou en je team om de winkel tot leven te brengen en de omzet te verhogen.

Wil je de retailbeleving in jouw winkel versterken en de omzet laten groeien? Samen met Steven en zijn expertise creëer je een unieke klantervaring en succesvolle resultaten! Investeer in jouw retailbeleving en laat RetailHotSpots jouw winkel naar een hoger niveau tillen

Ontdek ons aanbod

Me &
Myself

Groei met opleidingen gericht op jou, als zaakvoerder, in de onderneming. Van stressmanagement tot het boosten van je energie.

Me &
My team

Versterk jouw team met op maat gemaakte trainingen. Van opleiding recruiteren, samenwerken tot omgaan met stress. 

Me &
My customer

Ontwikkel klantgerichte vaardigheden met onze resultaatgerichte trainingen gericht op service, verkoop en klantenrelatie.

Me &
My shop

Investeer in het beheer van jouw winkel met onze praktijkgerichte opleidingen rond rendabiliteit, voedselveiligheid en winkeldiefstalpreventie.