Trainer Rudy Begas

Rudy Begas

Rudy is een expert op het gebied van verkoop, klantvriendelijkheid, klantgericht handelen, klachtenbehandeling, managementtechnieken, presentatietechnieken, mediatraining en spreken voor publiek.

Ontdek de Kracht van Adviesverkoop in Retail met Rudy Begas

 Met een achtergrond in een zelfstandigen nest en meer dan 10 jaar ervaring als PMO trainer in het opleiden en coachen van winkelpersoneel, leidinggevenden, werkzoekenden en leerkrachten, is Rudy een expert in retailverkoop. Wat Rudy onderscheidt, is zijn voorliefde voor een direct toepasbare "gezond boerenverstand" aanpak, die zich richt op praktische en resultaatgerichte oplossingen.

Rudy's visie over retail is duidelijk: de klant koopt een gevoel. Of het nu gaat om een product of dienst, klanten zijn op zoek naar de invulling van hun koopmotieven. Sommigen verlangen gemak en comfort, anderen zoeken zekerheid en degelijkheid. Er zijn klanten die enkel interesse hebben in de nieuwste collectie, terwijl anderen graag gezien willen worden. Elk van hen heeft zijn eigen drijfveren, wat adviesverkoop in de retail tot een uitdagend en boeiend proces maakt.

Het geheim ligt in het ontdekken van de individuele koopmotieven van elke klant, om ze vervolgens te bespelen en zo een wauw-ervaring te creëren. Deze aanpak leidt tot trouwe klanten, gemotiveerder personeel en een sterk onderscheidend vermogen voor jouw winkel. Door de drijfveren van elke klant te begrijpen en te benutten, kun je elke verkoopgesprek transformeren en zorgen voor een aangename trefzekere meerverkoop.

Kies voor de expertise van Rudy en ontdek hoe je adviesverkoop naar een hoger niveau kunt tillen, zodat jouw klanten niet alleen producten of diensten kopen, maar vooral een gevoel van voldoening en verbondenheid ervaren. Leer hoe je met jouw klantgerichte aanpak een verschil kunt maken in de retailwereld en een bloeiend en succesvol bedrijf kunt opbouwen.

Ontdek ons aanbod

Me &
Myself

Groei met opleidingen gericht op jou, als zaakvoerder, in de onderneming. Van stressmanagement tot het boosten van je energie.

Me &
My team

Versterk jouw team met op maat gemaakte trainingen. Van opleiding recruiteren, samenwerken tot omgaan met stress. 

Me &
My customer

Ontwikkel klantgerichte vaardigheden met onze resultaatgerichte trainingen gericht op service, verkoop en klantenrelatie.

Me &
My shop

Investeer in het beheer van jouw winkel met onze praktijkgerichte opleidingen rond rendabiliteit, voedselveiligheid en winkeldiefstalpreventie.