Goeiedag,

Sinds 2004 ben ik voltijds PMO communicatiecoach voor zelfstandigen en KMO’s.

Ik leer graag bij. En wat ik bijleer geef ik graag door. Het vervult mijn behoeften voor bijdragen en persoonlijke groei.

Opgegroeid achter de toonbank in de winkel van mijn moeder kreeg ik het commerciële gedachtegoed met de paplepel mee.

Nu gaat het niet om mij, ikzelf ben slechts een instrument voor inzicht, verandering, meetbare groei en concrete vooruitgang.

Dat bereik ik op een inspirerende, creatieve, visuele en entertainende manier waarbij ik ook zelf didactische middelen creëer.

Ik heb de vaardigheid om complexe zaken bevattelijk te maken.

Ik doe ook persoonlijke coaching, toch word ik vooral door organisaties ingehuurd voor mijn aanstekelijk enthousiasme en hoge betrokkenheid.

Wil jij persoonlijk groeien of wil je je organisatie een boost geven, contacteer PMO voor een vrijblijvende babbel, kan ook online.

Ontdek ons aanbod

Me &
Myself

Groei met opleidingen gericht op jou, als zaakvoerder, in de onderneming. Van stressmanagement tot het boosten van je energie.

Me &
My team

Versterk jouw team met op maat gemaakte trainingen. Van opleiding recruiteren, samenwerken tot omgaan met stress. 

Me &
My customer

Ontwikkel klantgerichte vaardigheden met onze resultaatgerichte trainingen gericht op service, verkoop en klantenrelatie.

Me &
My shop

Investeer in het beheer van jouw winkel met onze praktijkgerichte opleidingen rond rendabiliteit, voedselveiligheid en winkeldiefstalpreventie.