Trainer Luc Roesems

Luc Roesems

Luc's expertise omvat niet alleen financiële analyse en begeleiding van KMO's, maar ook actieve betrokkenheid en daadkrachtige interventies. Hij is een man van actie, met een bewezen staat van dienst op het gebied van operationele uitvoering en resultaatgericht handelen.

Ontdek de kracht van retail met Luc Roesems!

Luc is een ervaren en resultaatgerichte PMO trainer en heeft een uitgebreide opleiding in economie, financiële analyse en bedrijfsbeheer genoten. Met een indrukwekkend track record in diverse verkoop-, management- en directiefuncties, heeft hij zich vooral gericht op het optimaliseren van operationele efficiëntie, het verantwoord beheren van kosten en baten, en het realiseren van winst.

Als het gaat om retail, deelt Luc zijn waardevolle kennis om jouw winkel naar een hoger niveau te tillen. Hij begrijpt als geen ander dat een succesvolle retailonderneming draait om slim en kostenbewust ondernemen, terwijl je toch de winstgevendheid maximaliseert.

Met Luc als jouw gids in de wereld van retail, leer je hoe je operationele processen kunt optimaliseren, kosten kunt beheersen en winstgevendheid kunt vergroten. Zijn pragmatische aanpak en hands-on ervaring maken hem de ideale partner om jouw retailonderneming te laten groeien en bloeien.

Dus, als je op zoek bent naar een trainer die niet alleen praat, maar ook doet, dan is Luc de juiste keuze. Met zijn uitgebreide expertise en bewezen successen staat hij klaar om jou te begeleiden naar een succesvolle en winstgevende retailonderneming. 

Ontdek ons aanbod

Me &
Myself

Groei met opleidingen gericht op jou, als zaakvoerder, in de onderneming. Van stressmanagement tot het boosten van je energie.

Me &
My team

Versterk jouw team met op maat gemaakte trainingen. Van opleiding recruiteren, samenwerken tot omgaan met stress. 

Me &
My customer

Ontwikkel klantgerichte vaardigheden met onze resultaatgerichte trainingen gericht op service, verkoop en klantenrelatie.

Me &
My shop

Investeer in het beheer van jouw winkel met onze praktijkgerichte opleidingen rond rendabiliteit, voedselveiligheid en winkeldiefstalpreventie.