Trainer Karl Mortier

Karl Mortier

Karl is een ervaren trainer en coach in de retailsector met een achtergrond die geworteld is in de winkelomgeving. Ontdek nu de kracht van Karl Mortier voor jouw retailonderneming en laat jezelf en je team schitteren in de wereld van klantgerichtheid.

Ontdek de Kracht van Karl Mortier in de Retailsector

Als kind groeide Karl op met zicht op zijn moeder die klanten te woord stond op de winkelvloer. Later werkte hij als projectcoördinator en woordvoerder voor UNIZO West-Vlaanderen, waar hij de winkelvloer van dichtbij meemaakte. Zijn Bachelor in Pedagogie met specialisatie in Handel en Economie, samen met zijn praktijkervaring, maken van Karl een trainer die nauw aansluit bij de behoeften van de retailsector.

Sinds 1996 is Karl actief als trainer, en in 2007 maakte hij de stap naar voltijds trainer/coach in samenwerking met PMO. Zijn aanpak is gericht op het blijvend bijblijven van mensen door gebruik te maken van breinfijne en actieve methoden. Hij richt zich op langetermijnresultaten en legt de focus op de menselijke factor.

Karl heeft een duidelijke visie over retail: resultaten worden alleen geboekt als je de klanten weet te raken en ze jouw ambassadeurs worden. Het begint allemaal met een klantgerichte attitude, zowel op als naast de winkelvloer. Voor Karl betekent klantgerichtheid veel meer dan alleen klantvriendelijkheid. Het gaat om het overtreffen van de verwachtingen van de klant, om net dat beetje extra te bieden.

Hij gelooft sterk in de creativiteit van elke persoon en is ervan overtuigd dat iedereen binnen zijn eigen autonomie permanent kan werken aan die "plus één" voor de klant. Maar klantgerichtheid houdt niet op bij de klant zelf; het omvat ook de interne klantgerichtheid, het omgaan met collega's en medewerkers. Een warme benadering van binnenuit straalt immers uit naar buiten, wat bijdraagt aan een positieve klantbeleving.

Kortom, met Karl als trainer en coach haal je een expert in huis die jou en je team zal inspireren en begeleiden naar een klantgerichte aanpak met blijvende resultaten. 

Ontdek ons aanbod

Me &
Myself

Groei met opleidingen gericht op jou, als zaakvoerder, in de onderneming. Van stressmanagement tot het boosten van je energie.

Me &
My team

Versterk jouw team met op maat gemaakte trainingen. Van opleiding recruiteren, samenwerken tot omgaan met stress. 

Me &
My customer

Ontwikkel klantgerichte vaardigheden met onze resultaatgerichte trainingen gericht op service, verkoop en klantenrelatie.

Me &
My shop

Investeer in het beheer van jouw winkel met onze praktijkgerichte opleidingen rond rendabiliteit, voedselveiligheid en winkeldiefstalpreventie.