Trainer Jo Vermeylen

Jo Vermeylen

Met Jo's uitgebreide ervaring en expertise in retail, verkoop en coaching, kan hij jou en jouw team helpen om succesvol te zijn in de competitieve wereld van retail. Of het nu gaat om het ontwikkelen van verkoopvaardigheden, het verbeteren van communicatie, het coachen van jouw team of het stimuleren van creativiteit.

Ontdek de Expertise van Jo Vermeylen: Boost Jouw Retail Succes!

Jo heeft een indrukwekkende bedrijfscarrière van 10 jaar bij Nike gehad, waarin hij verschillende verkoopfuncties bekleedde. Als EKIN en Speciality Sales Manager bouwde hij een schat aan ervaring op in het coachen en trainen van zijn medewerkers. Met zo'n uitgebreide ervaring als trainer en coach, werkt Jo momenteel als expert bij PMO.

Zijn training referenties omvatten een breed scala aan gebieden, zoals verkoop, vertegenwoordiging, retail, communicatie, management & creativiteitstraining, CtC & TtT (Coaching the Coach & Train the Trainer), en coaching op de werkvloer. Jo heeft getraind bij gerenommeerde bedrijven zoals O'Neill, Hanalei, Unizo, VDAB, Quicksilver, Troc.com, ZEB jeansstores, Nike, Ferrero, Proximus, Microsoft, SAP Belux, MBT, Go Sport, Coca Cola, DL Chemicals, Syntra, Asics BNL, JBC, Deweert sport, Braintower, en vele anderen.

Zijn slogan "Inspire people to GROW" weerspiegelt zijn missie om mensen te inspireren om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Ontdek hoe we jouw retailonderneming kunnen inspireren en laten groeien. Samen creëren we een winnende strategie om jouw retail succes te vergroten en een positieve impact te maken op jouw klanten en team. 

Ontdek ons aanbod

Me &
Myself

Groei met opleidingen gericht op jou, als zaakvoerder, in de onderneming. Van stressmanagement tot het boosten van je energie.

Me &
My team

Versterk jouw team met op maat gemaakte trainingen. Van opleiding recruiteren, samenwerken tot omgaan met stress. 

Me &
My customer

Ontwikkel klantgerichte vaardigheden met onze resultaatgerichte trainingen gericht op service, verkoop en klantenrelatie.

Me &
My shop

Investeer in het beheer van jouw winkel met onze praktijkgerichte opleidingen rond rendabiliteit, voedselveiligheid en winkeldiefstalpreventie.