Trainer Hilde Jonckers

Hilde Jonckers

Hilde is een ervaren PMO-trainer met een specialisatie in het trainen en coachen van winkelpersoneel in modezaken. Daarnaast heeft ze ruime ervaring in het opleiden van werkzoekenden op het gebied van "Mode & Verkoop".

Ontdek de kracht van Hilde Jonckers voor jouw winkel

Haar expertise strekt zich uit over verschillende gebieden, waaronder kleur, stijl & imago, klantgerichtheid, communicatie (personal branding - imago) en authentiek leiderschap. Als zelfstandig communicatie specialist, imago expert en leiderschapscoach staat Hilde klaar om jou en je team te begeleiden naar succes in de retailwereld.

Hilde gelooft sterk in het belang van klantgerichtheid voor winkels. Voor haar is klantgerichtheid veel meer dan alleen klantvriendelijkheid. Het gaat erom van je winkelpersoneel ambassadeurs te maken en van je klanten koningen! Naast vriendelijke lach en empathie verwachten klanten ook professioneel advies bij het vinden van de perfecte outfit.

Door te investeren in professionele opleidingen voor je winkelpersoneel, onderscheid je jezelf van de concurrentie. Tevreden klanten voelen zich als koningen behandeld en worden op hun beurt jouw beste ambassadeurs, samen met het trotse winkelpersoneel.

Met de expertise van Hilde Jonckers zorg je ervoor dat jouw winkel zich onderscheidt van de online concurrentie en creëer je een winkelervaring die klanten niet snel zullen vergeten.

Ontdek ons aanbod

Me &
Myself

Groei met opleidingen gericht op jou, als zaakvoerder, in de onderneming. Van stressmanagement tot het boosten van je energie.

Me &
My team

Versterk jouw team met op maat gemaakte trainingen. Van opleiding recruiteren, samenwerken tot omgaan met stress. 

Me &
My customer

Ontwikkel klantgerichte vaardigheden met onze resultaatgerichte trainingen gericht op service, verkoop en klantenrelatie.

Me &
My shop

Investeer in het beheer van jouw winkel met onze praktijkgerichte opleidingen rond rendabiliteit, voedselveiligheid en winkeldiefstalpreventie.