Trainer daniel dullers

Daniël Dullers

Daniël ademt retail. Dat kan ook moeilijk anders met meer dan 35 jaar leidinggevende ervaring bij een toonaangevend Vlaams retailbedrijf met meer dan 140 winkels in Vlaanderen en Brussel.

Daniël begon zijn loopbaan op de winkelvloer waar je hem als filiaalverantwoordelijke op zaterdag steevast achter de kassa vond.

Daarna vulde hij vanop de hoofdzetel functies in binnen operationeel management en inkoop en was hij als directeur winkelleiding het aanspreekpunt voor filiaalverantwoordelijken en franchisenemers.

Hij voltooide zijn loopbaan als directeur marketing en directeur business to business.

Daniël beleeft een tweede jeugd als hij coaching, opleiding of training op maat mag geven in winkelverkoop, klantenbeleving, marketingaudit, teammanagement, sociale vaardigheden en leiding geven waarbij hij steeds vertrekt vanuit de behoeften van zijn opdrachtgevers.

Als master in marketing en communicatie (Vlekho Managementschool Brussel) en gecertificeerd Lumina Spark practitioner kiest Daniël voor een enthousiaste, no-nonsense en hands -on aanpak.

Ontdek ons aanbod

Me &
Myself

Groei met opleidingen gericht op jou, als zaakvoerder, in de onderneming. Van stressmanagement tot het boosten van je energie.

Me &
My team

Versterk jouw team met op maat gemaakte trainingen. Van opleiding recruiteren, samenwerken tot omgaan met stress. 

Me &
My customer

Ontwikkel klantgerichte vaardigheden met onze resultaatgerichte trainingen gericht op service, verkoop en klantenrelatie.

Me &
My shop

Investeer in het beheer van jouw winkel met onze praktijkgerichte opleidingen rond rendabiliteit, voedselveiligheid en winkeldiefstalpreventie.