Trainer Annick stockmans

Annick Stockmans

Met een schat aan ervaring in de retailwereld, zowel in België als Amerika, heeft Annick Stockmans haar expertise uitgebreid in coaching, project management en het geven van sales en marketing opleidingen binnen de retailsector. Haar focus ligt op het realiseren van meer omzet door gepassioneerde werknemers te creëren die klanttevredenheid hoog in het vaandel dragen.

Annick Stockmans: jouw partner voor een optimaal retail succes

Annick is gespecialiseerd in verschillende aspecten van retail, waaronder upselling en cross-selling, en het effectief concurreren met de online wereld. Haar visie draait om het creëren van een optimale winkelervaring, zowel online als offline, om retailers toekomstbestendig te maken.

Haar aanpak omvat trendwatching en marktonderzoeken in zowel de Verenigde Staten als Europa. Ze biedt advies op maat door audits uit te voeren, analyses te maken en concurrentieanalyses uit te voeren om de pijnpunten te identificeren en gerichte oplossingen te bieden. Maar ze beperkt zich niet tot adviseren; ze gaat verder door coaching en training te bieden aan marketing, sales en HR-afdelingen. Deze vernieuwende aanpak helpt medewerkers hun persoonlijke doelstellingen te behalen, zoals omzetverhoging en groei.

De diensten van Annick zijn gericht op bedrijven die hun klanten een optimale winkelervaring willen bieden en op personeel in de retail die willen uitblinken als topverkoper of willen doorgroeien naar een shopmanager.

Het resultaat van Annick's aanpak is duidelijk: voor ondernemers en bedrijven betekent het meer omzet, terugkerende tevreden klanten en een voorsprong op de concurrentie. Klanten ervaren een WOW-beleving, zowel online als offline, en medewerkers genieten van meer voldoening, passie voor hun werk en respect voor de klant en het product.

Kies Annick als jouw partner voor een succesvolle retailervaring die zowel jouw bedrijf als jouw klanten inspireert en laat floreren. Met haar bewezen expertise en toegewijde aanpak zet ze jouw retailonderneming op weg naar een stralende toekomst.

Ontdek ons aanbod

Me &
Myself

Groei met opleidingen gericht op jou, als zaakvoerder, in de onderneming. Van stressmanagement tot het boosten van je energie.

Me &
My team

Versterk jouw team met op maat gemaakte trainingen. Van opleiding recruiteren, samenwerken tot omgaan met stress. 

Me &
My customer

Ontwikkel klantgerichte vaardigheden met onze resultaatgerichte trainingen gericht op service, verkoop en klantenrelatie.

Me &
My shop

Investeer in het beheer van jouw winkel met onze praktijkgerichte opleidingen rond rendabiliteit, voedselveiligheid en winkeldiefstalpreventie.