Team Ann Wayenberg

Ann Wayenberg

Vermijd administratieve boetes en ontvang inspecteurs met vertrouwen. Zorg ervoor dat iedereen in jouw team begrijpt wat er nodig is om voedselveiligheid te waarborgen. Kies voor de expertise van Ann Wayenberg en zet een belangrijke stap naar een veiligere en succesvollere toekomst voor jouw voedingsbedrijf.

Ontmoet Ann Wayenberg - Jouw Partner in Voedselveiligheid

Ben je actief in de voedingssector en zoek je advies en ondersteuning op het gebied van HACCP en voedselveiligheid? Dan ben je bij Ann aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in PMO en voedselkwaliteit, biedt Ann deskundige begeleiding om jouw bedrijf te helpen voldoen aan de vereiste normen en zelfs het felbegeerde Smiley-label te behalen.


Waarom kiezen voor Ann's expertise?

  1. Een breed werkdomein: of je nu een zaakvoerder bent of een medewerker, Ann helpt iedereen die betrokken is bij voeding. Ze zorgt ervoor dat de complexe regelgeving begrijpelijk wordt, zodat iedereen kan bijdragen aan het leveren van een veilig product aan de klanten.
  2. Up-to-date informatie: dankzij haar samenwerking met verschillende instanties en haar betrokkenheid bij PMO, is de informatie die Ann tijdens de opleidingen deelt altijd actueel en relevant.
  3. Praktisch haalbaar: Ann gelooft in een evenwicht tussen theorie en praktijk. Ze geeft advies dat niet alleen aan de wettelijke vereisten voldoet, maar ook haalbaar is in de dagelijkse werking van jouw bedrijf.
  4. Een stapje verder: naast het verstrekken van essentiële kennis, begeleidt Ann jouw team om de felbegeerde Smiley te behalen - een symbool dat klanten verzekert van jouw toewijding aan voedselveiligheid.


Ontdek ons aanbod

Me &
Myself

Groei met opleidingen gericht op jou, als zaakvoerder, in de onderneming. Van stressmanagement tot het boosten van je energie.

Me &
My team

Versterk jouw team met op maat gemaakte trainingen. Van opleiding recruiteren, samenwerken tot omgaan met stress. 

Me &
My customer

Ontwikkel klantgerichte vaardigheden met onze resultaatgerichte trainingen gericht op service, verkoop en klantenrelatie.

Me &
My shop

Investeer in het beheer van jouw winkel met onze praktijkgerichte opleidingen rond rendabiliteit, voedselveiligheid en winkeldiefstalpreventie.