- Ervaring: Autocontrole en voedselveiligheid: zowel coördinator als adviesverlening
- Werkdomein: adviesverlening aan zaakvoerders en hun personeel
- Contacten met de overheidsinstanties naar opvolging en bespreking van de huidige en nieuwe wetgeving ( + mandaat Raadgevend comité FAVV)
- 22 jaar ervaring als dienstchef kwaliteit voor supermarktketen én adviseur voedselveiligheid binnen PMO
Veronique’s visie over voedselveiligheid:
Voedselveiligheid: Een verantwoordelijkheid voor iedereen.
In uw onderneming staat u dagelijks is voor het behandelen, verhandelen en bewerken van verse voeding.
U dient daarbij rekening te houden met algemene regels die vastgelegd zijn in de wetgeving.
Bij voeding gaat dit voornamelijk over persoonlijke –en algemene hygiëne, de temperatuurcontrole, een reinigings-en ontsmettingsplan, traceerbaarheid, etikettering, allergenen, enz….
Om een voedselveilig product af te leveren is het uitermate belangrijk dat de basisregels worden toegepast.
Tijdens de adviesverlening wordt op eenvoudige wijze toegelicht welke minimale verantwoordelijkheden u hebt en hoe deze moeten worden toegepast in de praktijk.
Voedselveiligheid
Ann Wayenberg
Veronique Bert
PMO begeleidt bij het opstellen en opvolgen van een wettelijk verplicht HACCP autocontrolesysteem…