Nieuws uit de sector

Blijf op de hoogte van alle innovatie in het retaillandschap

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van innovatie in jouw sector! Benieuwd hoe jouw sector evolueert en welke innovaties de toekomst vormgeven? Lees snel verder en schrijf je in op de nieuwsbrieven van de betreffende organisaties voor nog meer diepgaande inzichten.

Mode Unie

Mode Unie onthult de nieuwste trends en innovaties in de mode-industrie. Van duurzame materialen tot cutting-edge ontwerptechnologieën, blijf op de hoogte van de evolutie in de modewereld. Voor een exclusieve blik op wat de toekomst in petto heeft, bezoek de website, schrijf je in op de nieuwsbrief en volg hen op sociale media.

Buurtsuper.be

Ontdek bij Buurtsuper.be hoe lokale supermarkten en speciaalzaken floreren met innovatie. Van duurzame praktijken tot technologische snufjes, wij brengen je het laatste nieuws. Voor meer informatie en een diepere duik in de wereld van buurtsupermarkten, bezoek de website, lees het magazine, schrijf je in op de nieuwsbrief en volg hen op sociale media.

UNIZO Retail

Bij UNIZO Retail duiken we in de wereld van retailinnovatie. Ontdek hoe kleine en grote retailers technologie en creativiteit inzetten om te gedijen in een steeds veranderend landschap. Voor de meest recente inzichten, bezoek de website, schrijf je in op de nieuwsbrief, beluister de podcasts en volg hen op sociale media.