PMO onderzoekt hoe medewerkers plezier ervaren in het werk

In de hedendaagse arbeidsmarkt speelt motivatie en werkplezier een cruciale rol in het succes van jouw bedrijf. Talrijke onderzoeken tonen aan dat de tevredenheid van jouw medewerkers een directe impact heeft op klantentevredenheid, absenteïsme en personeelsverloop.

Hoe scoort jouw organisatie ten opzichte van de benchmark? De plezierscore, complimentenscore en net-promotor-score geven jou waardevolle inzichten in de werktevredenheid binnen jouw bedrijf.

Meten is weten: ontdek jouw plezierscore

De plezierscore is een belangrijke indicator voor het werkplezier van jouw medewerkers, beoordeeld op een schaal van 0 tot 10. 

Een hogere plezierscore duidt op een gelukkiger en meer betrokken personeelsbestand, wat essentieel is voor een positieve werkomgeving.

Positieve feedback: de complimentenscore

Het geven van positieve feedback is essentieel om het zelfvertrouwen en de motivatie van jouw medewerkers te stimuleren. De complimentenscore meet hoe vaak medewerkers positieve feedback en complimenten ontvangen van hun leidinggevenden, waardoor een cultuur van erkenning en waardering wordt bevorderd.

Betrokkenheid en aanbevelingen: de net-promotor-score

Een tevreden medewerker is eerder geneigd om jouw bedrijf aan te bevelen als werkgever. De net-promotor-score meet in welke mate medewerkers jouw organisatie zouden aanraden aan anderen, en is een waardevolle maatstaf voor betrokkenheid en tevredenheid.

Ontdek jouw plezierscore met de opleiding 'plezier op het werk, werkt'

Wil je het werkplezier binnen jouw organisatie verbeteren en de impact op succesfactoren als klantentevredenheid, absenteïsme en personeelsverloop positief beïnvloeden? Ontdek dan de praktijkgerichte opleiding 'Plezier op het Werk, Werkt!' Deze interactieve workshop biedt praktische oefeningen, leuke tools en minimale theorie om jouw medewerkers te motiveren en het werkplezier te verhogen.

Wil jij ook meer plezier in je team?

Kom meer te weten over de opleiding 'Plezier op het Werk, Werkt!' en laat ons jouw plezierscore meten, zodat jouw organisatie kan floreren met een gemotiveerd en gelukkig personeelsbestand. Samen creëren we een positieve en succesvolle werkomgeving!

Gerelateerde artikelen