Trainer Luc Van Lysebeth

Luc Van Lysebeth

Luc is gedreven door zijn motivatie om ondernemers te ondersteunen die geloven in zijn specifieke aanpak van veiligheid. Door hun personeel te betrekken en de geadviseerde procedures toe te passen, kunnen ze direct resultaat behalen.

Luc Van Lysebeth: jouw expert in retail advies

Met meer dan vier decennia aan ervaring in de retailsector, heeft Luc een indrukwekkend parcours afgelegd. Van programmeur tot diverse commerciële functies, waaronder directeur, heeft hij met nationale en internationale bedrijven samengewerkt. Sinds 2003 is hij gespecialiseerd in opleidingen over "strijden tegen winkeldiefstal" en heeft hij samengewerkt met de grootste specialisten in veiligheid. Zijn expertise heeft meer dan 400 winkels en 8000 deelnemers geholpen om hun omzet, klantenbestand en winstmarges te verhogen.


Luc's visie op retail

De detailhandel is een boeiende sector, of het nu gaat om geïntegreerde formules gebaseerd op kracht en volume, of zelfstandige/franchise formules gebaseerd op flexibiliteit, nabijheid en diensten. Deze wereld zit altijd vol interessante ontwikkelingen.

Het beheren van een winkel is zonder twijfel een compleet en complex beroep, waarbij men kennis moet hebben in talrijke domeinen. Van verkoop en aankoop tot personeelsbeheer, gebouwonderhoud, informatica, publiciteit, communicatie, verwarming, logistiek, behandeling, veiligheid en nog veel meer.

Luc heeft als missie om spelers in de detailhandel te ondersteunen en een helpende hand te bieden in drie belangrijke domeinen: informatisering, veiligheid en beheer. Om deze opdracht optimaal uit te voeren, heeft hij nauwe samenwerkingen opgezet met de meest competente bedrijven in hun eigen expertise, zowel nationaal als internationaal. Als business consultant waarborgt Luc zijn neutraliteit ten opzichte van deze commerciële partners.

Kies voor de ervaring en deskundigheid van Luc  om jouw retailonderneming naar nieuwe hoogten te tillen. Met zijn begeleiding en professionele partners ben je verzekerd van een succesvolle toekomst in de retail, waar je klanten en winstgevendheid floreren

Ontdek ons aanbod

Me &
Myself

Groei met opleidingen gericht op jou, als zaakvoerder, in de onderneming. Van stressmanagement tot het boosten van je energie.

Me &
My team

Versterk jouw team met op maat gemaakte trainingen. Van opleiding recruiteren, samenwerken tot omgaan met stress. 

Me &
My customer

Ontwikkel klantgerichte vaardigheden met onze resultaatgerichte trainingen gericht op service, verkoop en klantenrelatie.

Me &
My shop

Investeer in het beheer van jouw winkel met onze praktijkgerichte opleidingen rond rendabiliteit, voedselveiligheid en winkeldiefstalpreventie.