Luc Van Lysebeth

  • Sinds 1977 heb ik uitsluitend voor en met de retail sector gewerkt eerst als programmeur, daarna in commerciële functies (van verkoper tot directeur en nu zelfstandig) voor nationale en internationale bedrijven.
  • In 2003 ben ik begonnen met opleidingen “strijden tegen winkeldiefstal” met de ondersteuning van de grootste specialisten in de veiligheid. Vandaag zijn er meer dan 400 winkels en 8000 deelnemers die hebben kunnen genieten van mijn adviezen om de omzet, het aantal klanten en de winstmarge van hun zaak te doen stijgen.
  • Mijn motivatie: de ondernemers die in mijn specifieke aanpak van de veiligheid geloven en zich inzetten om hun personeel te ondersteunen om de geadviseerde procedures toe te passen, hebben onmiddellijk resultaat!

Luc’s visie op de retail:

De detailhandel is een boeiende sector, hetzij volgens de “geïntegreerde” formule, gebaseerd op kracht en volume, hetzij volgens de “zelfstandige/franchise” formule, gebaseerd op de soepelheid, de nabijheid en de diensten. Er gebeurt altijd iets interessants in deze wereld.

Zonder twijfel, een winkel beheren is een compleet en complex beroep! Inderdaad men moet kennis hebben in talrijke domeinen. Ter herinnering, onder anderen: verkoop, aankoop, personeel, gebouw, informatica, publiciteit, communicatie, verwarming, logistiek, behandeling, veiligheid, enz.

Het is in deze context en met de geest van een hand toe te steken om de spelers van de detailhandel te ondersteunen dat ik als opdracht gekozen heb van mij in drie domeinen in te zetten: informatisering, veiligheid en beheer.

Om deze opdracht optimaal uit te voeren, heb ik, in samenwerking, overeenkomsten afgesloten met de meest competente firma’s in hun eigen domein, zowel op nationaal als op internationaal niveau. Als business consultant, garandeer ik mijn neutraliteit ten opzichte van deze commerciële partners!

Winkeldiefstal

Luc Van Lysebeth

Winkeldiefstal pleegt op een zeer directe manier een
aanslag op de marge van de winkelier…

Lees verder…

Download de fiche

207

uren winkeldiefstalpreventie werden door onze trainer Luc gegeven