- Ervaring : adviesverlening op gebied van HACCP en voedselveiligheid en ondersteuning tot het behalen van een Smiley
- Werkdomein : zowel zaakvoerders als medewerkers m.a.w. iedereen die met voeding te maken heeft.
- Reeds 5 jaar werkzaam voor PMO maar daarvoor ook job met betrekking tot voeding en kwaliteit. Het is belangrijk een evenwicht te vinden tussen theorie en wat praktisch haalbaar is.
Ann’s visie:
Is iedereen mee met HACCP?
Als zaakvoerder weet u het wel : controle hier, inspectie daar… het lijkt of iedereen wel een ander verhaal heeft.
Hoe kan je administratieve boetes vermijden? Hoe kan je met een gerust hart een inspecteur ontvangen?
Via PMO en de mandaten bij verschillende instanties mag u er van uit gaan dat de informatie die u tijdens de opleiding krijgt steeds up-to-date is. Belangrijk hierbij is dat iedereen alles begrijpt : in eenvoudige taal uitleggen aan de medewerkers hoe ze kunnen bijdragen om een correct, voedselveilig product aan de klanten af te leveren.
Voor u als zaakvoerder is het belangrijk te weten wat wettelijk nodig is vb. qua etikettering, analysen en nog zoveel meer.
Eens iedereen mee is, gaan we een stapje verder : het behalen van de Smiley. Het symbool naar de klant dat u, als team, waakt over hun voedselveiligheid.
Voedselveiligheid
Ann Wayenberg
Veronique Bert
PMO begeleidt bij het opstellen en opvolgen van een wettelijk verplicht HACCP autocontrolesysteem…