PlezierPlan – Plezier op het werk, werkt!

 WAT? 

De PlezierPlan is de tweede fase van de praktijkgerichte opleiding voor medewerkers en leidinggevende om het plezier op werk te verhogen. Hoe kunnen we nu juist motivatie en plezier op het werk boosten, die zowel de klantentevredenheid, het absenteïsme en het verloop van uw personeel ten goede komt? In ‘the war for talent’ is het belangrijk om de juiste medewerkers te vinden en ook gemotiveerd te houden. De eerste fase is de Plezierscan, de nulmeting om te weten hoe hoog het plezier ligt in uw organisatie. 

VOOR WIE? 

Medewerkers en leidinggevende. 

WAAR EN WANNEER? 

Interactieve opleiding in groepjes van drie met iedere met praktische oefeningen, leuke tool: het PlezierSpel en minimale theorie. 

HOE? 

In deze interactieve workshop ontdekken de deelnemers aan de hand van het plezierspel:

  • Wat de huidige gedragingen zijn binnen de organisatie die anderen plezier geven en hoe de deelnemers die gedragingen kunnen versterken.
  • Wat de onprettige gedragingen zijn die tot frustraties leiden en hoe men daar best mee kunnen omgaan.

Iedere deelnemer maakt dan een concreet Persoonlijk Plezier Plan om zijn plezier en het plezier van de anderen te verbeteren. 

EXTRA 

Iedere organisatie krijgt zijn Plezierdroom: De positieve visualisatie van wat iedere medewerker wenst om het werkplezier binnen de organisatie te verzekeren. Aan de hand hiervan coacht de PlezierCoach de verantwoordelijke om een concreet PlezierPlan op te stellen. 

DOOR WIE? 

Een jarenlange ervaring als topman bij de HR groep USG People en als CEO van Unique Interim vijf maal verkozen tot “Best Employer”, maakt van Yvan een PMO trainer, gepassioneerd door mensen en hun drijfveren. Hij is een op en top motivatietrainer en zet zich 100% in om het plezier van retailmedewerkers te verhogen. 

CONTACT

wendy.labie@pmocvba.be – 02 212 26 51

Na de opleiding 'Plezier op het werk, werkt!' hebben we van de medewerkers veel positieve reacties gekregen. Er wordt regelmatig over gesproken. Wat maakt dat wij zeer tevreden zijn.

Ingrid MelaerSPAR Alken