De JUISTE kandidaat voor de JUISTE JOB

Interviewtechnieken en vaardigheidsonderzoek! Het succesvolle aanwervingsgesprek

Voor wie?

Ondernemers en leidinggevenden die sollicitatiegesprekken moeten voeren en op zoek zijn naar de juiste nieuwe medewerker.

WAT?

Zeer interactieve opleiding met veel workshops, leuke oefeningen en minimale theorie.
Alles begint bij de juiste kandidaten aantrekken.
Samen definiëren we het juiste profiel, de exacte ingesteldheid en vaardigheden die onze kandidaat nodig heeft om de job uit te oefenen.

De gepaste attitude en ingesteldheid zullen ervoor zorgen dat deze nieuwe medewerker zich zal thuis voelen in je bedrijf en onmiddellijk zal connecteren met je andere teamleden.

Hoe?

Onze gespecialiseerde trainer zal jullie begeleiden
via verschillende workshops en methodieken in het zoekproces naar de exacte vaardigheden en attitude aan de welke de nieuwe medewerker moet voldoen.
Dit is uiteraard een belangrijke start, vandaar gaan we verder naar het opstellen van het gesprek.

Via de methodiek van het vaardigheidsonderzoek in combinatie met de interviewtechnieken en 7 successen – communicatie – model, leren we de juiste vragen
te stellen om oprechte en echte antwoorden bij onze kandidaat los te krijgen.
Als laatste gaan we de meest geschikte kandidaturen naast elkaar leggen en evalueren aan de hand van ons vaardigheids-evaluatiesysteem (en zeker ook een stukje “buikgevoel”).

Aan deze 2 daagse opleiding koppelen we vaak een aantal “Coach the Coach” momenten, waar we een opvolging ter plaatse doen, d.m.v. coaching en feedback gekoppeld aan de interviews.

Door wie?

Jo Vermeylen werkt al jaren als freelance docent voor PMO.

CONTACT

wendy.labie@pmocvba.be – 02 212 26 51