Boost je creativiteit en neem het heft in handen

WAT?

Het is geen kwestie van hoe creatief je bent?
Het is een kwestie van hoe ben je creatief?
Creativiteit is overroepen.  Het is alsof het een uniek talent is dat voor enkele mensen is weggelegd. Laten we het ernstig beschouwen.  Creativiteit zit in elk van ons.  Iedereen beschikt over het creatief denkvermogen dat je met de geboorte hebt meegekregen.  Dat denkvermogen is onuitputtelijk en nemen we best ernstig.
Ook op de werkvloer is creativiteit een vermogen dat oneindig veel mogelijkheden biedt binnen je eigen zone van autonomie.

VOOR WIE?

Voor elke zelfstandige manager, leidinggevende, niet-leidinggevende die binnen de zone van autonomie de kans krijgt en wil nemen om creativiteit in te zetten.

Voor de zelfstandige winkelmanagers is er de module gericht op “het creëren van een omgeving waar creativiteit floreert”. Centraal staat de creatieve werkomgeving.

DOOR WIE?

Karl Mortier staat voor 20 jaar ervaring en passie voor mens en creativiteit. Karl focust zich altijd op de sterkte van de mens. In het coachen, faciliteren en trainen slaagt Karl erin om een veilige omgeving te creëren om zaken mogelijk te maken. Hij hanteert breinfijne en –actieve methoden zodat elke interventie blijft hangen bij mensen. Een tof facilitator die de betrokken confrontatie aangaat.

WAAR EN WANNEER?

De opleiding vindt plaats in de winkel zelf op een moment dat zaakvoerder zelf verkiest (tijdens openingsuren)

HOE?

Deze praktijkgerichte training bestaat uit een reeks actieve workshops. Ze bieden je inzicht in je eigen creatief denkvermogen en hoe je dit professioneel kunt inzetten binnen je eigen zone van autonomie.

  1. Doorheen een actieve dag herontdekken de deelnemers hun “creatieve ik”.
  2. De deelnemers krijgen concrete tips mee om op de werkvloer aan de slag te gaan.
  3. De deelnemers ontdekken dat creativiteit in de kleine dingen zit. Het hoeft niet te gaan om grote veranderingen (best niet)

CONTACT

wendy.labie@pmocvba.be – 02 212 26 51