Missie, visie en strategie

PMO laat ondernemers, medewerkers en ondernemingen groeien

Praktijkgericht/Persoonlijk

PMO onderscheidt zich door praktijkgerichte opleidingen voor winkelpersoneel. De opleiding vindt enkel plaats op de winkelvloer! De cursisten krijgen op die manier in hun natuurlijke werkomgeving concrete tips & tricks om hun klantvriendelijkheid, vakkennis en productiviteit te verhogen.

PMO werkt alleen met enthousiaste en gespecialiseerde trainers die met minstens één been in de dagelijkse winkelpraktijk staan.

Origineel

PMO ontwikkelt zeer origineel en vooral leuk didactisch materiaal (strips,…). Want winkelpersoneel heeft doorgaans een aversie van schoolse toestanden.

Wij hebben onze eigen ‘PMO Inspiration Box’ ontwikkeld en die originele methodiek heeft ondertussen een Europees patent gekregen! Onze ‘PMO Inspiration Box’ bevordert de interactie tussen de cursisten en leert ze spelenderwijs om zelf ook initiatief te nemen

Maatwerk

PMO ontwikkelt opleidingen op maat van de winkelsector. PMO is opgericht en wordt bestuurd door succesvolle kleine en middelgrote winkeliers die weten wat er in de wereld van de zelfstandige kleinhandel omgaat.

PMO biedt de mogelijkheid aan om voor grotere projecten haar didactisch materiaal aan te passen aan de huisstijl van de opdrachtgever. Zo krijgen uw opleidingen een persoonlijke ‘touch’.

95
van onze klanten maken gebruik van de KMO-portefeuille

Contacteer ons vrijblijvend