2018-UNIZO-Buurtsuper-nieuwe-groepsfoto-foto-Luk-Collet-8760

PMO medewerkers

Indien u één van onze medewerkers wil contacteren, gelieve dan nota te nemen van onze Privacyverklaring

Bart Persoons

Telefoonnummer: 02/212 26 36
E-mail: bart.persoons@pmocvba.be

Functie, expertise
Manager van PMO.  Ontwikkelt trainingen voor de retailsector. Adviseert ondernemers in het kader van competentieversterking.

Wat is jouw plezierfactor?
De vrijheid en de variatie in de job geven mij iedere dag opnieuw de “goesting” om het beste van mezelf te geven. De inspirerende ontmoetingen met ondernemers én de fijne collega’s maken van mijn job een topjob.

Wat wens je nog te delen?
Ik bouw aan een eigen kunstcarrièrre.
www.bartpersoons.be

Luc Ardies

Telefoonnummer: 02/212 26 35
E-mail: luc.ardies@unizo.be

Functie, expertise
Algemeen Directeur UNIZO Winkelraad
Directeur Buurtsuper.be
Voorzitter PMO.

Wat is jouw plezierfactor?
Mijn grootste plezier is om dagelijks vast te stellen dat medewerkers met passie hun job uitoefenen, zich betrokken voelen en zelf verantwoordelijkheid nemen. Enkel op die manier kunnen onze organisaties groeien en zelfstandige retailers ondersteunen bij de vele uitdagingen in de sector. Elke stap die we hierbij zetten is ook een stap vooruit in mijn persoonlijk groeiproces en dat van onze teamleden.

Wat wens je nog te delen?
Mijn vrije tijd besteed ik aan gezin, voetbal, non-fictie boeken lezen (over retail, management en geschiedenis) en af en toe zelf een boek schrijven of een presentatie geven in de hoop mijn retail ervaringen met anderen te kunnen delen.

Wendy Labie

Telefoonnummer: 02/212 26 51
E-mail: wendy.labie@pmocvba.be

Functie, expertise
Office manager en go-to persoon ivm KMO portefeuille

Wat is jouw plezierfactor?
Geen 2 dagen zijn dezelfde. Die afwisseling samen met de voldoening om mensen te kunnen helpen met hun vragen of samen met de klant een geschikte opleiding te vinden, zorgen ervoor dat ik mijn job graag doe.

Wat wens je nog te delen?
Ik pik regelmatig een concertje mee maar uiteraard gaat het meeste van mijn vrije tijd naar mijn gezin.

Veronique Bert

Telefoonnummer: 02/212 26 56
E-mail: veronique.bert@unizo.be

Functie, expertise
Coördinator voedselveiligheid.

Wat is jouw plezierfactor?
Het opvolgen van de wetgeving en deze in praktijk brengen naar de werkvloer.

Wat wens je nog te delen?
In mijn vrije tijd hou ik vooral van de rust (die ik dan ook opzoek) en dit in combinatie met wandelen of fietsen.

Ann Wayenberg

Telefoonnummer: 02/212 26 43
E-mail: ann.wayenberg@unizo.be

Functie, expertise
Adviseur voedselveiligheid. In mensentaal de wetgeving rond ‘HACCP en voeding’ aan zaakvoerders en hun medewerkers uitleggen en implementeren.

Wat is jouw plezierfactor?
Als na afloop van de opleiding iedereen nog enthousiast is en ze willen verder werken om de Smiley te behalen. Theorie omzetten in daden, niet enkel voor het certificaat maar opdat iedereen weet dat ze correct voedselveilige producten afleveren aan hun klanten.

Wat wens je nog te delen?
Een hobby, een andere passie of gewoon iets dat je in je vrije tijd plezier geeft. Dat geeft het een persoonlijke, authentieke toets. In mijn vrije tijd samen met vrienden en familie genieten van een natje en een droogje met een goed muziekje op de achtergrond.

Vanessa Abbeel

Telefoonnummer: 02/212 26 38

E-mail: Vanessa.abbeel@pmocvba.be

Functie, expertise
Opleidingscoördinator en key account van de opleidingen voor werkzoekenden (VDAB, interimsector)

Wat is jouw plezierfactor?
De afwisseling die ik in mijn job heb is mijn plezierfactor: contacten met klanten, trainers en cursisten. Ik kom met veel mensen in contact van verschillende nationaliteiten en achtergronden. De dankbaarheid van de mensen, die we door onze opleidingen aan het werk krijgen en een nieuwe kans geven, is daarbij de kers op de taart.

Wat wens je nog te delen? 
Ik geniet van verhalen voorlezen aan mijn kindjes, wandelingen door de bossen of langs het strand en uiteraard zoals velen onder ons: lekker eten.

Yannick Muls

Telefoonnummer: 0476/78 30 12
E-mail: yannick.muls@unizo.be

Functie, expertise
Accountmanager partnerships bij Buurtsuper.be

Wat is jou plezierfactor?
Mijn job stopt niet bij het ondertekenen van het contract. Ik vertrek steevast met de intentie om lange-termijn relaties op te bouwen en tailormade samenwerkingen uit te werken. Ik haal er veel voldoening uit als ik een partnership positief zie evolueren.

Wat wens ik nog te delen?
Ik beschouw mezelf als een levensgenieter. Ik hou van lekker eten en drinken, reizen, voetbal, festivals,… Anderzijds kan ik ook genieten van een avondje mijn favoriete Netflix-serie te bingewatchen.

Chiel Sterckx

Telefoonnummer: 02/212 26 37
E-mail: chiel.sterckx@unizo.be

Functie, expertise
Ik ben Coördinator Peterschapsprojecten en onderhoud de Public Relations voor Buurtsuper.be, bijvoorbeeld voor Dag van de Buurtsuperklant. Daarnaast ondersteun ik mee de werking van Mode Unie en Fedelin.

Wat is jouw plezierfactor?
Projecten van A tot Z opvolgen, persoonlijk contact met leden, samenwerkingen opzetten en de appreciatie van ondernemers voor mijn werk. Ik ben er ook volop van overtuigd dat wij zaakvoerders echt helpen in hun werking. Dat geeft voldoening.

Wat wens je nog te delen?
Persoonlijk geniet ik van een gezellige BBQ met vrienden met een wijntje of biertje erbij, koers kijken en naar het veldrijden gaan. Zelf meubels maken en houtbewerking is een passie.

Marie-Louise Camerman

Telefoonnummer: 02/212 26 32
E-mail: info@sociaalfonds201.be

Functie, expertise
Dossierbeheerder Sociaal Fonds 201 en 202.01

Aurélie Camps

GSM nummer: 0484/55 02 82
E-mail: aurelie.camps@pmovba.be

Functie, expertise
Sectorconsulent regio Vlaams-Brabant en Limburg

Wat is jou plezierfactor?
Elke dag ziet er anders uit en is een nieuwe uitdaging. Een gevarieerde job met een gezonde afwisseling tussen administratie en sociale contacten.

Wat wens je nog te delen?
Ik schrijf graag. Geen boeken hoor. Ik schrijf graag over mijn gevoelens. We leven in een hectische wereld en schrijven geeft mij een rustig gevoel. Verder vind ik het belangrijk om soms even stil te zitten met jezelf en uw gedachten.

Isolde Delanghe

Telefoonnummer: 02/212 26 23
E-mail: isolde.delanghe@unizo.be

Functie, expertise
Directeur Mode Unie – het beheren van beroepsfederaties

Wat is jouw plezierfactor?
De afwisseling binnen de job, het plezier van tevreden deelnemers aan events en activiteiten, het helpen van leden met allerhande vragen, het meedenken aan een toekomstvisie binnen de sector en de ondersteuning van ondernemers hierin.

Wat wens je nog te delen?
Het bijhouden van trends in de brede retailsector, het bezoeken van nieuwe winkelconcepten om te zien of er zaken in zitten die bruikbaar zijn om andere ondernemers inspiratie te geven.

80%
van onze Buurtsupers heeft een gevalideerd autocontrolesysteem dankzij de begeleiding van onze voedseladviseurs Ann en Véronique.

Contacteer ons vrijblijvend