Getuigenis opleiding Me and my team

By 5 februari 2020 Geen categorie

Getuigenis opleiding Me and my team

De PMO coach Jo Vermeylen brengt op een begeesterende wijze zijn boodschap. Hij laat ons meedenken zodat we zelf oplossingen vinden. Dit is de grote troef van zijn manier van coachen.

Tijdens de opleiding bespreken we thema’s die Jo aan de hand van praktische voorbeelden duidelijk en verstaanbaar uitlegt. Wanneer de sessie erop zit begint het werk pas echt. Om de nieuwe info in de praktijk toe te passen geeft Jo ons via WhatsApp iedere week een opdracht. De ervaringen, oplossingen of problemen worden gedeeld en zijn zo zichtbaar. Hier leert iedereen uit.

Dit is een langdurig project. Tijdens de terugkomdagen worden weer nieuwe tools aangereikt waarmee we de weken erna aan de slag kunnen. Door deze manier van opleiden is de kans veel kleiner dat we hervallen in routine. Door de wekelijkse opdrachten moet je wel volgen. En de groepsdruk laat de deelnemers ook beter presteren.

We zijn nu 4 maanden verder en de resultaten zijn duidelijk merkbaar en meetbaar. Zowel onze shopmanagers als wijzelf zijn erg gegroeid. Er is een duidelijke honger ontstaan naar “nog meer”.

Marc Vaes en Marita Schoofs, zaakvoerders van JBC Leuven, Boortmeerbeek, Geel, Overijse, Korbeek-Lo en Sint-Joris-Winge.

Wil je meer weten over dit traject contacteer dan bart.persoons@pmocvba.be.
Je kan alvast een kijkje nemen op Me and my team voor meer info.

Contacteer ons