Opleidingen werkzoekenden

Algemeen winkelbediende

Heb je ambitie om in een winkel te werken, maar wil je in een brede waaier van winkels terecht kunnen na de opleiding? Dan is deze opleiding de ideale keuze. Je leert hoe je klanten het best kan helpen met hun vragen, hoe je te weten komt wat de klant juist wil, hoe je verkoopgesprekken moet voeren. Verder bekijken we ook wat de beste aanvultechnieken zijn en hoe je kan voorkomen dat er gestolen wordt in de winkel.

Assistent winkelmanager

Heb je al enige ervaring in de verkoop of heb je al leiding gegeven aan een team en kijk je uit naar een volgende stap in je carrière: 1e verkoper, rayonverantwoordelijke, afdelingsverantwoordelijke of meteen aan de slag als assistent? Dan ben je klaar voor deze opleiding.

Verkoop modeartikelen

Wil je graag in een modezaak werken en je klanten verbazen met je kennis van kleurencombinaties en stijlen die bij hen passen? Heb je er zelf plezier aan om de nieuwe collecties te ontdekken en te presenteren in de winkel, paspoppen aankleden, etalages maken, …? Kom dan naar onze praktijkgerichte opleiding verkoop mode.

Verkoopmedewerker

Werk je graag in een multimediawinkel, elektrowinkel, sportwinkels, doe-het-zelfzaken, tuincentrum of hobbywinkels? Dan is deze opleiding iets voor jou.

ESF-4

95
van onze klanten maken gebruik van de KMO-portefeuille

Contacteer ons vrijblijvend