Opleidingen werkzoekenden

Algemeen winkelbediende

Heb je ambitie om in een winkel te werken, maar wil je in een brede waaier van winkels terecht kunnen na de opleiding? Dan is deze opleiding de ideale keuze. Je leert hoe je klanten het best kan helpen met hun vragen, hoe je te weten komt wat de klant juist wil, hoe je verkoopgesprekken moet voeren. Verder bekijken we ook wat de beste aanvultechnieken zijn en hoe je kan voorkomen dat er gestolen wordt in de winkel.

Assistent winkelmanager

Heb je al enige ervaring in de verkoop of heb je al leiding gegeven aan een team en kijk je uit naar een volgende stap in je carrière: 1e verkoper, rayonverantwoordelijke, afdelingsverantwoordelijke of meteen aan de slag als assistent? Dan ben je klaar voor deze opleiding.

Bij al deze functies blijft verkopen je hoofdtaak. Daarnaast vragen ze ook een extra verantwoordelijkheid en bijkomende taken. Meer verantwoordelijkheid voor bestellingen, je neemt meer leiding over een team, maakt planningen en hebt de opdracht de visie en missie van de winkel te vertalen naar de rest van het team.

Verkoop modeartikelen

Wil je graag in een modezaak werken en je klanten verbazen met je kennis van kleurencombinaties en stijlen die bij hen passen? Heb je er zelf plezier aan om de nieuwe collecties te ontdekken en te presenteren in de winkel, paspoppen aankleden, etalages maken, …? Kom dan naar onze praktijkgerichte opleiding verkoop mode.

Verkoper doe-het-zelf sector

Heb je al in de bouw gewerkt? Ben je een echte klusser? Werk je graag in de tuin?

Dan is de opleiding verkoper doe-het-zelf de ideale opleiding voor jou! Met de kennis die je tijdens deze opleiding opdoet ben je de ideale werknemer voor een doe-het-zelfzaak, tuincentrum, winkel met gespecialiseerde bouwmaterialen, verfwinkel, … .

Verkoper charcuterie

Mag het een beetje meer zijn?

Dat is de meest gekende vraag die je krijgt als je bij de slager langs gaat. Werk je graag met verse voeding? Vind je het leuk om aan een bedieningstoog te werken? Tijdens de opleiding verkoper charcuterie leer je werken aan een verstoog. Hoe werken snijmachines?, welke klanten doen graag een babbeltje met de bediende en welke klanten worden juist graag extra snel geholpen bij hun aankopen?, met welke veiligheids- en hygiëneregels moeten we rekening houden als we werken met verse voedingswaren? Dit en vele andere zaken die belangrijk zijn voor het werken in een functie waar je rechtstreeks met de klanten in contact staat leer je tijdens deze opleiding.

95
van onze klanten maken gebruik van de KMO-portefeuille

Contacteer ons vrijblijvend