Plezier op het werk, werkt!

WAT? 

Een praktijkgerichte opleiding voor medewerkers en leidinggevende

VOOR WIE? 

Medewerkers en leidinggevende

WAAR EN WANNEER? 

Interactieve opleiding met praktische oefeningen, leuke tools en minimale theorie.

Gebruikmakend van eigen herkenbare situaties op de winkelvloer geven de mogelijkheid om de opleiding heel praktisch te maken.

HOE? 

  • Hoe kunnen we nu juist motivatie en plezier op het werk boosten, die zowel uw rentabiliteit als de uitstraling van uw winkel ten goede komt? 
  • Hoe hoog is je plezier vandaag? 

Bij iedere deelnemer wordt een plezierscan genomen om te ontdekken

  • Wat de medewerkers nu meer plezier geeft in de winkel
  • Wat de medewerkers voorstellen om meer plezier te hebben op het werk en hoe er met positieve feedback en pluimen wordt omgegaan in de winkel

Aan de hand van deze plezierscan wordt er aangeleerd (opleiding) hoe de verantwoordelijken en de medewerkers voor meer werkplezier kunnen zorgen in de winkel.

EXTRA 

De zaakvoerder en/of leidinggevende krijgen aan de hand van 7 plezier vragen een praktische hand-out voor een positieve teamsfeer.

DOOR WIE? 

Een jarenlange ervaring als topman bij de HR groep USG People en als CEO van Unique Interim vijf maal verkozen tot “Best Employer”, maakt van Yvan een PMO trainer, gepassioneerd door mensen en hun drijfveren. Hij is een op en top motivatietrainer en zet zich 100% in om het plezier van retailmedewerkers te verhogen.

CONTACT

wendy.labie@pmocvba.be – 02 212 26 51

Na de opleiding 'Plezier op het werk, werkt!' hebben we van de medewerkers veel positieve reacties gekregen. Er wordt regelmatig over gesproken. Wat maakt dat wij zeer tevreden zijn.

Ingrid MelaerSPAR Alken